Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jiri Kram

30. 10. 2009 1:31
dovolil bych si pripomenout

Vazeny pane Vlcku, dovolil bych si pripomenout, drobnost na niz Vy a Vasi pratele z CSSD obcas zapominate. A to, ze prvotnim "oslazenim" Evrope byla likvidace Topolankovy vlady v dobe naseho predsednictvi EU. Prestoze zbyvaly pouhe tri mesice , kdy jsem meli plnit nasi povinosti v EU,  zazadala CSSD o hlasovani o neduvere vlady, jez pak zapricinil jeji pad. Tudiz pokud hodla CSSD apelovat na zodpovedny pristup k EU, mozna by bylo dobre - next time - zkusit se zamyslet zda nektere kroky vypadajici uzasne z lokalniho hlediska budou mit stejny ohlas z globalniho. Tento aspekt byl pri "breznove 101 revoluci" ponekud podcenen. Rv

0 0
možnosti

ikaika

30. 10. 2009 9:15
Re: dovolil bych si pripomenout

Topolákova vláda byla špatná, a byla jen otázka času kdy padne. ODS si nemohla být jistá ani svými poslanci, Kalousek a spol. už měli plán na TrOP09. Pád vlády byla jen fraška- která vyhovovala všem, nikdo kromě Vás pane Kráme za padlou vládou nesmutnil

0 0
možnosti

boruvka

29. 10. 2009 23:12
Vaše nářky jsou zbytečné, pane Vlčku

Kdybyste se páni poslanci obtěžovali a LS četli, byla by výjimka vyjednaná  ještě před schvalováním LS a nemusel to za vás dělat pan prezident. A vy, jako šéf poslanců, by jste to měl vědět.

0 0
možnosti

Petr Johan

29. 10. 2009 22:56
když máte tolik informací, tak to ještě nevíte?

Když Vašek nebere Chozému telefon, tak že k tomu nemá důvod.

A to že LS nepodepíše, to jste se taky ještě nedozvěděli?

Tak to víte vážně asi produkt vnitřního vyměšování.

Já nastupuji od příštího roku do prognostického ústavu, mám stejnej pupek jako Miloš, co tam kdysi dělal, a kterej se postará o snížení volebních preferencí vaší orangegrupy do té stáje, kde se jen žere a žere a pobírají se tam sociální maxidávky.

0 0
možnosti

Alexandr Špáta

29. 10. 2009 22:50
Beru,

jen mi pane Vlčku není tak nějak jasné, proč toho našeho prezidenta v té podmínce podpořil Váš šéf a neměl a nemá nejmenší zájem zjistit u ÚS, zda VK takto jednat může či ne. Stejně tak by mne zajímalo, proč je tak nečinný, když jeho kolega ze Slovenska dnes tvrdí, že Benešovy dekrety výhradně z politických důvodů nehodlá obětovat tomu, aby občané Slovenska neměli ochranu, jíž prý poskytuje ona slavná charta.

0 0
možnosti

pslama

29. 10. 2009 20:52
Bezobsažný příspěvek o EU. I.část

Kde jsou nějaká fakta, která by potvrzovala Vaše názory? Nic než proklamace zde nevidím. Z čeho usuzujete, že nám žádné potíže se sudetskými Němci nehrozí a nehrozily?

Oni Poláci jsou zřejmě zbytečně opatrní, když si do LS nechali vložit jednoznačné závazky, že na Polsko se celé pasáže Listiny základních práv EU nevztahují. Jenom v Česku papeženci vykřikují " O jaké má císař krásné nové šaty". A když Klaus konstatoval, vždyť císař nemá žádné šaty, tak  to autor bez důkazu bude zpochybňovat. A to dnešní projednání jeho požadavku stejně nebude mít do jeho připojení do ratifikačního procesu skoro žádnou váhu. Když už se autor zmínil o tom, že tento problém oživil Klaus, tak svým způsobem má pravdu. Pokud by ho v r. 2005 vyjednavač ČR p. Telička na tehdejší upozornění prezidenta začlenil do vyjednávání, tak by se o BD nehovořili dnes a ani tehdy. Stačilo pouze do připojeného protokolu uvést :

0 0
možnosti

pslama

29. 10. 2009 21:03
Re: Bezobsažný příspěvek o EU. II.část

Listina nerozšiřuje možnost Soudního dvora Evropské unie ani jakéhokoliv soudu Česka  shledat, že právní a správní předpisy, zvyklosti nebo postupy Česka   nejsou v souladu se základními právy, svobodami nebo zásadami, které Listina potvrzuje.

Tam, kde ustanovení Listiny základních práv EU odkazuje na vnitrostátní právní předpisy a zvyklosti, vztahuje se toto ustanovení na Česko pouze v tom rozsahu, v jakém jsou práva nebo zásady v dotyčném ustanovení obsažené uznávány v právních předpisech nebo zvyklostech Česka.

A bylo by vymalováno, skoro nikdo z ostatních signatářů by nevěděl, že tyto dvě věty obsahují vše potřebné k ochraně něměnnosti výsledků 2. svět. války na území ČR. Pravděpodobně by také nikdo necítil potřebu vystupovat v médiích a protestovat proti tomuto požadavku. I při následné projednávání revidované ústavy EU ve formě LS to bylo možné zopakovat. Pokud by s námi EU hrála fair play, tak bychom dnes neměli o čem psát !!!

0 0
možnosti

romana1

29. 10. 2009 20:39
:-*)

Soudruhu traktoristo, mlčet, mlčet by jste měl plnou hubou.....RvEU

0 0
možnosti

antizelenka

29. 10. 2009 20:30
férové jednání socialistů ???

to jste mne pane pobavil:-P

pevný a sebevědomý postoj ?

to ten postoj, kdy se mírně ohnutí snažíte nacpat do takové tmavé a uzké ....;-)

0 0
možnosti

tolan

29. 10. 2009 18:56
Vlčku, Eurohujere, copak uděláte s mlékem, experte ??

Pozor na direktivy velikého Jiřího, vždyť jste předsedou Poslanecké Sněmovny Parlamentu pouhým nedopatřením a kopanců jste už udělal dost a dost.

0 0
možnosti

Zubrsu

29. 10. 2009 18:19
Vážený človíčku....

...Vám a Vašim 199-podobným "termitům" z PS zatím opravdu nedošlo, že Vašich opičáren už bylo dost a měli by jste chodit kanálama a ne ještě drze rýpat do lidí, kteří míni vážně ochranu naší republiky , před nově tvořící se RVHP. Ovšem to co jste provedli z rozpočtem země, by Vám mělo být dáno k úhradě. Mne osobně štvete všichni neskutečně, nechci mluvit za ostatní " voliče", ale já osobně hledám cestu jak Vás všechny z PS vykopat za tu dobrou práci kterou jste zatížili každou hlavu v republice dluhem 120.000,-! Táhněte, neděkuji Vám!!

0 0
možnosti

cara7

29. 10. 2009 19:48
Re: Vážený človíčku....

A kdopak to je kdo ochraňuje naší republiku?:-)

0 0
možnosti

rastafarianec

29. 10. 2009 17:44
pane Vlčku,

Vy se zase radši hoďte marod, až budeme mít někde veřejně vystupovat, tím nic nepokazíte ....

0 0
možnosti
  • Počet článků 75
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2418x
Předseda Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR Miloslav Vlček (ČSSD)

Seznam rubrik