Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

wiki5.5

24. 2. 2009 6:27
ano

jste v podstate traktorista s jistou zkusenosti v politice. Za komunistu velmi dobry kadrovy profil

0 0
možnosti

tolan

23. 2. 2009 22:54
Pane Vlčku předvádíte se tu jako trapná figurka

Hlasujete stádním způsobem, nezvládáte svoji vysokou funkci, na které jste nedopatřením. Když už se zdá, že jste slušný člověk, začnete dělat hovadiny. Tady na blogu chcete co? Vybrečet se ?? Něco jste sem pověsil a už se nebudete obtěžovat zodpovědět příspěvky v diskuzi. Prostě jste všichni z toho vašeho vůdčího stáda ČSSd stejných kvalit. Za to, že jste agronom se nestyďte, kvalitně jste doposud všechno zvoral.

0 0
možnosti

ikaika

23. 2. 2009 22:33
pane předsedo

Mimořádně Vám budu,jako blogerovi vykat, berte to jako výraz úcty k Vaší osobě, ne jako výsměch, jak je u mě v podobných případech zvykem. Chci Vám udělit jednu dobře míněnou radu: nelezte tady na to smetiště zoufalých grafomanů, nechte to na pisálky Vašeho pana předsedy, s tím hnojem, který tady potkáte (včetně mě), se už nešpiní ani zootechnici z KDU. Zaplaťte si nějakého publicistu z jižních čech, nebo nějakého bývalého agenta, nebo to dejte za úkol nějakému místopředsedovi mladých socialistů- regionální sponzoři ve stranických funkcích jsou také vítáni;-)

0 0
možnosti

MultiKultiSmejdiZiHnusu

23. 2. 2009 20:25
on

to ani nebyl žert. on by to mafián, Ivan Ičko Potěmkin, rád udělal pro svou rodnou modrobolševickou ODSS.

0 0
možnosti

ikaika

23. 2. 2009 22:35
Re: on

ale, ale bolo goBANgo?;-)

0 0
možnosti

OrpheusF1

23. 2. 2009 19:05
zajímalo by mne

zajímalo by mne, jestli sem naši páni politici také chodí, nebo sem jen oni, či jejich PR manager šoupnout nějaké své moudro, aby plebs věděli, že jejich mocný má taky názor a tím to končí.

Jestlipak vůbec tuší, že napsali něco do tohohle blogu a je pod ním diskuse.

0 0
možnosti

Jofa

23. 2. 2009 18:44
Pane "agronome",

je potřeba se smát , já se směji také , např.  když se dívám  na "výkony"  poslanců PS  , a vy dobře víte kterých , jsou přece z vaší rodné strany . ;-D;-D;-D

0 0
možnosti

OrpheusF1

23. 2. 2009 18:30
pěkné

Nu pane předsedo sněmovny, možný byste si měl uvědomit jednu dost podstatnou věc. nejste soukromá osoba a tak těžko můžete takto prezentovat svůj soukromý názor někomu, ke komu byste se jako osoba soukromá neměl šanci dostat.

Vím pramálo o Vašem plánu na změnu v Palestině a nevěřím, že bude něco platný, jako všechny plány předtím, ale jedna věc mi vadí. Pokud chcete přednést plán jako předseda sněmovny, přednášejte ho po odsouhlasení tohoto plánu sněmovnou. Pokuk ho chcete přednést jako Miloslav Vlček, tak ho přednášejte tam, kde Vás zvali kvůli Vám, nikoliv kvůli tomu, koho zastupujete.

Takhle jen zneužíváte křeslo na kterém sedíte.

Jinak Vám celkem fandím a divím se, že ještě sedíte kde sedíte, protože osobně mám na Vás názor, že máte i páteř, což u politiků není běžné. to co Vám ale rozhodně chybí je razance vystupování, abyste to hejno flákačů dokázal trochu usměrnit.

0 0
možnosti

Radek0075

23. 2. 2009 18:36
Re: pěkné

Já ten plán znám. Soudruh agronom v něm radí Izraeli, že je potřeba s Palestinskejma teroristama usednout k jednacímu stolu.  Asi si nevšiml že se to dělo už asi tak stokrát, dokonce díky tomu jistá osoby dostala Nobelovu cenu míru, čímž jí dost negradovala:-© A konce všichni známe.  Doopravdy plán na který všichni čekali. Je to prostě takovej výflus do tmy:-)

0 0
možnosti

kuča

23. 2. 2009 18:27
Fandím Vám!

:-) Jsem  v důchodu, sice zase zootechnik, ale celý život v zemědělství- posledních 12 let jako soukromý zemědělec. Pana Krause mám poměrně rád, ale neměl by si myslet, že jen pražáci mají patent na rozum. Někdy mi připadají docela přitroublí!

0 0
možnosti

OrpheusF1

23. 2. 2009 18:52
Re: Fandím Vám!

tak jak jste začal rozumně, tak jste pak ze sebe udělal troubu. Ve článku odsuzujícím paušalizování na základě vzdělání tu zpaušalizujete Pražáky. Dává Vám snad to, že jste někde z Dolní Lhoty patent na rozum oproti někomu z Horní Lhoty? U Vás, u nás i v té Praze jsou jak chytří tak pitomí. Odkud jsou nemá vliv.

Já osobně pana Krause moc rád nemám,  má rychlý jazyk, ale jak bylo výše řečeno, jeho vystoupení je postaveno na zesměšňování někoho jiného.

0 0
možnosti

sadlomaslo

23. 2. 2009 18:12
Jaký to je - spolupracovat

s Jyrkou Korouhvičkou?;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 75
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2418x
Předseda Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR Miloslav Vlček (ČSSD)

Seznam rubrik