Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
D

dhc

21. 8. 2008 14:42
doporucuju si precist

co vlastne Klaus napsal, jinak je to prskani naprazdno...

0 0
možnosti
PM

ZEROVAN

21. 8. 2008 14:51
Jasně paně Klausův argument

"Málo čtete". Nemýlím-li se tak  on označil původce konfliktu. A tím se jasně vymezil.

Tak prosím příště jasně a bez slovíčkaření, na to Vám prdí bílej tesák. Rv

0 0
možnosti
PM

ZEROVAN

21. 8. 2008 14:39
Dopustil jste se stejné zjednodušování

jako Klaus. Říka se tomu bolševická relativizace. Čeho tak strašného se Gruzínci na vlastním území doustili, aby je sousední mocnost okupovala. To jim upíráte nárok a povinnost udělat si na vlastním území pořádek ? Zcela bez  hlesu  pak ponecháte výpady polovojenských bojůvek, denodenní přestřelky a provokace, časté přelety ruských letadel nad gruzínským územím? Vraťte se radši s Klausem do minulého století. Tam si můžete říkat kdo za co může. Vniknutí na území jiného státu je a bude agrese a setrvání pak okupací, to Vám Rus předvedl i u nás za Vašeho mládí nemýlím-li se. Tak se neztrapňujte jako KlausRv

0 0
možnosti
MB

Mopr22

21. 8. 2008 15:05
Re: Dopustil jste se stejné zjednodušování

To neni jejich uzemi, slo o autonomni uzemi, na kterem operovali mirove jednotky. Vrazda dvou tisic CIVILISTU s ruskym pasem pak je dostatecnym duvodem k odpovedi. Nemluve o chladnokrevnosti a umyslneho naplanovani tohoto utoku na den zahajeni OH, svatku miru. USA okupuje Irak, ano, a Irak ani na nikoho nezautocil a nedal tak k utoku duvod. Gruzie vzala armadu a zautocila na uzemi, na kterem operovali ruske mirove jednotky a vyvolala tak naprosto logickou odezvu.

0 0
možnosti
AP

kyoko suriko

21. 8. 2008 14:28
vzkaz pro autora

Ničeho se neboj a přihlaš se, už na tebe čekají, za chvíli odlétate. - Kolem planety Země se údajně nachází od roku 1998 Velká vesmírná flotila pod vedením Aštara Šerana, která stráží planetu Zemi vždy od října do dubna a je střídána od dubna do října Vesmírnou flotilou z Plejád pod vedením Ptaaha...

0 0
možnosti
IN

ilna

21. 8. 2008 14:23
božínku

A tohle dělá předsedu Sněmovny? Tady už fakt každý trotl může dělat cokoliv. Jen když má v zádech partaj.

0 0
možnosti
JS

DeWalt

21. 8. 2008 14:29
Re: božínku

..a tak jsme se dozvěděli chtrá(ý) ilna není předsedou dolní sněmovny. Nikdo ji nechce protože trotl je chytřejší ;-)

0 0
možnosti
KK

koleis

21. 8. 2008 14:09
autor v tom má chaos jak v jednacím řádu

na jednu stranu vyslovuje nesouhlas se vznikem kosova a na druhou podporu principiálně toho samého v podání jižních osetinců.

jenže osetie je taky severní. proč rusko nejde příkladem a nedá jim severní část území a poté teprv nechce aby tak učinili i gruzínci? proč se se*e jen do části, která neleží na jeho území?

přitom pro obrovské rusko by to byla územní ztráta v podstatě symbolická, kdežto v gruzii je to podstatné procento.

mohl by autor učinit ještě nějaký souhrn - co tedy vlastně obhajuje? nějak to v této formě nedává smysl. vlastně jsme se dozvěděli jen, že to samé si myslí klaus.

0 0
možnosti
D

darius1706

21. 8. 2008 14:08
Hm

Nebudu se vyjadřovat moc k tématu války v Gruzii, nesledoval jsem dění. Nicméně dle mého laického názoru není nic černé, ani bílé. Stejně, jako USA, tak i Rusko zřejmě čekalo na záminku a tu dostali. Takže dá se říci, že první vystřelila Gruzie. Ale ono je to stejně v podstatě jedno, podstatné je, že byly ztráty civilistů.

Co mě může zajímat jako občana ČR, tak je i výše "pomoci", kterou si naše vláda odsouhlasila, protože jde i z mých daní a přiznám se, že mi na naše poměry přijde hodně vysoká.

A v neposlední řadě, nejsem volič ČSSD, ale respektuji názor někoho jiného, o tom totiž ta demokracie, po které všichni křičíme, je. Co si jako občan této země přeji je, aby hulvátství a korupce, která zde prostě je, zmizela a politika získala opět nějakou kulturu. Jo a v této chvíli fakt nevím, koho volit, doufám, že se objeví nějaká trochu pravicová strana, ale s nějakým programem. Ne jen pliváním po druhých.

0 0
možnosti
D

darius1706

21. 8. 2008 14:08
Re: Hm

A závěrem, ať je pan Vlček ze které strany chce, pokud bude slušným politikem, budu mu držet palce, i slušná opozice je třeba.:-)

0 0
možnosti
D

dhc

21. 8. 2008 13:54
tady to zase vypada...

ja osobne si myslim, ze se s nim da souhlasit ve spouste vecech, jen kdyby nemel jednu "deb*lni" vlastnost. At reknete cokoliv, nebude s Vami souhlasit, i kdyby tvrdil to stejne co Vy. Proste chce byt za kazdou cenu original, coz je spravne, ale vseho moc skodi...

0 0
možnosti
1

102030abc

21. 8. 2008 13:46
Trošku pro srovnání

Vážený pane Vlčku, zeptám se..Kdyby třeba Ostravsko obsadili separatisti. Prohlasili Ostravu za halvní město, zmocnili se radnic a defacto se stali nezávislí na státní moci ČR...myslíte, že by tady seděli všichni na zadku a koukali se na to?Pochybuju. No možná vy ano. No a teď si vemte, že by taková Polská republika včele s nějakým mřesťanským fundamentalistou..haha..počkat...on tam teď jedne vlastně je..co..začala těm lidem vydávat Polské pasy, protože jsou věrní katolíci a proto je musí chránit. A tak by tam Česká armáda zasáhla a trošku odštěpence umravnila...No a to by se nelíbilo Polsku a tak by Polské tanky přejely hranice, oblast by obsadili a jen tak z nudy by pokračovali ve směru na Prahu. Polská armáda by vyrabovala co by našla, destabilizovala celou zemi a naší vládu by Polsko označilo za zločince. Co byste dělal? Je to totiž úplně stejné.Grizie je úplně stejně uznaný suverení stát jako ČR...A právo ,i to mezinárodní by mělo všem platit stejně. Nebo ne?

0 0
možnosti
V

vendopes

21. 8. 2008 13:58
Re: Trošku pro srovnání

kdyby ostravsko až po opavici obsadili polští separatisté tak já budu nejšťastnější člověk na světě, konečně bychom zase spojili celé dolní slezsko

0 0
možnosti
V

vendopes

21. 8. 2008 13:36
Vlček

všem co tady na vlčka plivou a smějí se mu že převléká kabát a pod. Je stli jste si nevšimli, tento pán se vždy vyjadřuje ve svých příspěvcích velice slušně a mnohdy v protikladu s oficiální politikou CSSD. Připadá mi jako velmi slušný a inteligentní člověk. Jen nachápu, jak může vydržet v čssd a nebo podud je tam takových lidí více, proč se nezbaví Ráthů, Hašků, paroubků a spol. pak by jistě měli i můj hlas

0 0
možnosti
KD

KECHUD

21. 8. 2008 13:50
Re: Vlček

A teď se na to zkuste, no tak, zkuste to, podívat i z té druhé strany. Že někdo rozumí jeho partajní orientaci, a proto ho považuje za slušného člověka, jenom nechápe jeho kotrmelec a vyjádření podpory Klausovi. Jestli jste si nevšiml. ;-)

0 0
možnosti
MH

1255

21. 8. 2008 13:34
Co chcete,vždyť je to socan.

Nevím,jak by se tvářil,kdybychom my byli Gruzie a takto s námi jednal silný soused.

0 0
možnosti
KD

KECHUD

21. 8. 2008 13:51
Re: Co chcete,vždyť je to socan.

Klaus je taky socan?Rv

0 0
možnosti
  • Počet článků 75
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2418x
Předseda Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR Miloslav Vlček (ČSSD)

Seznam rubrik