Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

ládín

17. 2. 2008 21:13
já si

hlavně budu taky pamatovat vaše nekultivované "moderovaní"

0 0
možnosti

pozorovatel a realista

17. 2. 2008 20:45
Aroganti a ti úplně mimo

...bohužel, asbolutní naivita a neznalost našeho národa....nějak se mi zdá, že jsou tam nahoře jen aroganti a pak ti, co jsou mimo realitu (ačkoliv i aroganti jsou většinou mimo)..a národním sportem je dávat vinu vždy na ty druhé...ach jo (PS. poslouchali jste naivní nářky Klause na Primě? a to volím spíše vpravo)

0 0
možnosti
TT

tolan

17. 2. 2008 20:22
Střílíte do vlastního hnízda

Promluvte si se svými soudruhy ve vedení ČSSd i v parlamentním klubu. To co předváděl diktátor Paroubek a skutečný šašek soudruh Hašek, to je skutečně ukázka politické kultůry.

Pokud jde o vás, tak první volba ve Vašem podání - obrovsky nezvládnutý trapas a závěr s pomocí soudruha Filipa nepotřebuje komentář.

0 0
možnosti

MUDr. Hachel, gynekolog

17. 2. 2008 20:32
Re: Střílíte do vlastního hnízda

To víte, že to autor sám dobře ví, jenže správně po česku zatlouká, zatlouká a zatlouká...Jen další fraška. Tak jak volby celé. Pozorný dívak, tak jako mé pacientky mi sami včera v nemocnici řekli, jak to bylo v pátek trapný, jak se na začátku s kyselým zatrpklým obličejem Vlček obhajoval před kamerami..a jak vyjel na žurnalisty..a jak uhýbal se dívat do kamery, jak malý nazlobený děcko. a také pruhldný. Přesně jak mý mladý ženský, když jsou v tom a svalují vinu na každýho, jen ne na sebe...Inu náš Kocourkov. Abych byl spravedlivý, Vlček působí sice slušně, to musím přiznat, ale také nevýrazně a amatérsky...Mezi vlky je třeba být tygrem a ne jen vlčkem...

0 0
možnosti

Jozev Tyčka

17. 2. 2008 20:03
Tož Miroslave, fakt ses mejlil...

Vy tam nahoře jste totiž do jednoho, jak my tu v hospodě dole, fakt že jo. Kdybys přišel na pivčo, hned bys zistil, že tu máme upocenýho, komunistického, hašteřivýho Juru, též se nedávno vykašlal na svoji starou, pak je tu jeden podinikatel s rakvemi, jak kdyby vypad z oka Myrkovi, tež nechal svoji starou s děckami, též měl rodinu u komoušů, ale dnes se s každým popere, kdo mu to připomene, pak tu máme pár starej komoušů, ty by chtěli zase kupředu levá, zpátky ni krok ale když se všckni vožerem , Miroslave, tak jsme jedna veselá kopa, jak tam u vás nahoře. Miroslave, Miroslave, nebuď zklamanej, je dobře, že vy, náš vzor jste jak my tu v hospodě, přesně jak z voka, fakt jo. A tak je to dobře, prostě naši vyvolení. Jo a zvolenej vašek? By ses divil, tej je jak náš chytrej, moc chytrej hostinskej. Ale věř mi Miroslave, ta pěkná prdel naši servírky se líbí fakt, fakt každýmu. Navíc, když se vožerem, padaj třídní rozdíly. Tak nebuď smutnej., my dole jak vy tam fajnoví nahoře. Na zdravíčko.

0 0
možnosti
MN

lunak

17. 2. 2008 20:46
Re: Tož Miroslave, fakt ses mejlil...

Koukám, že nějaký to pivko zase přibylo. Jen mu dejte panu předsedovi sněmovny!

0 0
možnosti
MN

lunak

17. 2. 2008 19:39
Kultivovaná druhá volba?

S kultivovaností druhé volby prezidenta jste to poněkud přehnal. Ano, ve srovnání s předcházejícím víkendem byla na pohled klidnější, ale do kultivovanosti měla daleko. A nejvíce se na té šaškárně poznamenala veřejná volba. Jak jsem už napsal ve svém posledním "volebním " příspěvku, navrhuji přijmout nový zákon o volbě prezidenta s tajnou volbou, při níž by se kandidáti pouze představili. Poslanci by nesměli mimo technických a faktických připomínek předvádět svoji ubohost (napříč stranami) a literární  invenci. Televizní kamery tam nejsou pro ně, ale pro informovanost veřejnosti. Tím by volba konečně získala na důstojnosti.

0 0
možnosti

pepa

17. 2. 2008 19:51
Re: Kultivovaná druhá volba?

R^

nebo raději volba přímá.  Prostě se národ o víkendu projde k urnám,  pak se to sečte a prezident je na světě.....    a Paroubek s Rathem si můžou klidně debatovat  na soukromých fórech....

Politická elita by měla při volbě mlčet

0 0
možnosti
MK

Michal Kant

17. 2. 2008 19:15
tentokrát

víceméně souhlas :-)

0 0
možnosti
JF

Jaroslav Fikar

17. 2. 2008 19:11
Inu pane autore...

...ty dva pátky jsem díky zkouškovému období měl možnost sledovat v televizi a přes to všechno, vy alespoň působíte slušným dojmem. Mám pocit, že vaší straně by víc takových Vlčků jen prospělo - a to si myslím i přesto, že nejsem a pravděpodobně nikdy nebudu vaším voličem. Takže za vaši slušnost dnes výjimečně karma a přeji příjemný zbytek dne.

0 0
možnosti

jonk

17. 2. 2008 19:09
kdyby jste

chtěl kultivovat politiku, musel by jste v první řadě nakopat do prd... Paroubka a Ratha.

0 0
možnosti
MH

Helena1

17. 2. 2008 19:06
V žádném případě nezapomenout!

Psi štěkají, ale karavana jede dál... Otázkou je je-li to karavana oslů či něčeho lepšího!

0 0
možnosti
  • Počet článků 75
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2418x
Předseda Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR Miloslav Vlček (ČSSD)

Seznam rubrik