Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vencast

17. 2. 2008 23:07
Já se

přiznám , že jsem  příznivec pravice a ČSSD není můj oblíbenec ale Vy ,pane Vlčku , jste sympatický člověk s kterým se dá rozumně debatovat . Přeji si Vás jako šéfa ČSSD ! (doufám že za tyto reakce z prava nebudete ze strany svého současného vedení odejit !):-)

0 0
možnosti
VH

vasekpasek

17. 2. 2008 23:12
Re: Já se

Ano, také mě již napadlo, že těmito reakcemu kopeme panu Vlčkovi hrob:) I když si myslím, že ho má už dávno vykopaný, za to, že je předseda Sněmovny a Paroubek pouze poslanec. Každopádně je evidentní, že když se politik chová slušně, dostane se mu i slušných reakcí a to i od lidí, kteří s ním politicky nesouhlasí. A je to tak dobře

0 0
možnosti

Jan

17. 2. 2008 22:38
Musím se přidat

...ač přívrženec pravicových myšlenek a hlavně ochrany přírody, musím uznat, že působíte velmi příjemně a byl bych rád, kdybyste měl adekvátní post v ČSSD. Řada zcela záporných vlastností pana Paroubka ho snad co nejdříve dostane na příslušný okraj politické scény.

0 0
možnosti
SG

ollie24

17. 2. 2008 22:27
CSSD ne, VY ano.

CSSD je pro mne tabu. Paroubek, Husek a ostatni jsou pro mne lidi bez vyznamu alidi o ktere se skkutecne nezajimam, pze jsou mouchy v dzusu, ktere se pri mumirani snazi na sebe strhnout pozornost.

Vy jste ovsem trosku jiny socialni demokrat. Nikdy Vas volit nebudu, ale musim rict, ze vy jste politk jak ma byt. Ostatni z vasi strany jsou s vami nesrovnatelni.

Nechtel byste nahodou napsat clanek o tom, jak to skutecne v soc.dem. chodi? Napiste nam, jaky vliv ma vas adolf paroubek, napiste.

0 0
možnosti
VH

vasekpasek

17. 2. 2008 22:23
Mno

Ano, souhlasím s názory uvedenými níže. I na mě (ač vás osobně neznám) působíte jako světlá výjimka z temné partaje, zdá se, že skutečně jste ochoten jednak a jste ochoten diskutovat. Nikdy jsem od vás (zatím) neslyšel nějaké populistické vykřikování o ožebračování chudých a podobně. Doufám, že vám to vydrží.

Na druhou stranu si myslím, že zválcování Senátu v první volbě byl trochu podraz (zvlášť vzhledem k předchozím dohodám) a vy jste na něm měl trochu (dost) podíl. Ale je mi jasné, že tlak od předsedy a jeho "agentů přisluhovačů" je určitě velký

0 0
možnosti
II

idneol

17. 2. 2008 22:17

nezapomínám. Mé maximum vůči socdem a zeleným je dočasné příměří.

0 0
možnosti

Jj

17. 2. 2008 22:10
Pane Vlčku

proč nejste Vy předsedou ČSSD. S Vámi se dá v pohodě komunikovat, ale s "vůdcem" asi ne. ;-(

0 0
možnosti

Pepa

17. 2. 2008 21:47
Můj dojem

Nejsem volič ani příznivec ČSSD ani žádné z levicových stran. Se skřípěním zubů volím středopravou ODS a dlohodobě čekám na skutečně pravicovou stranu. To jen pro začátek jako takou malou sebecharakteristiku.

ČSSD posledních měsíců a let se prezentuja jako strana Paroubka, Rátha, Haška a Jandáka, výrazně méně pak jako strana Sobotky, Škromacha a Gajdůškové. A, to se na mě nezlobte, je po čertech málo a špatně. Program strany vnímám jako kombinaci  závisti, nenávisti a věčně těsně druhého místa.

Ale abych to zkrátil - přes všechna zaškrobrtnutí a váhavost při vedení sněmovny a prezidentské volby si myslím, že nejste stejný jako výše jmenovaní - pokud Vás tedy Paroubek nevyštípe z postu šéfa sněmovny. Hodně štěstí...

 

0 0
možnosti

Volič

17. 2. 2008 21:30
Na řadě je defenestrace

Je na čase českou politickou scénu trošku zkultivovat. Vzhledem k tomu, že politici nejsou schopní změnit své chování k lepšímu, musíme překročit k defenestraci.

Vyházet včechny politiky z oken, tím se zbavíme všech všehoschopných prospěchářů.

Vyhlásíme nové volby a provedeme další defenestraci. Vyházíme zbytek prospěchářů a budou následovat další volby.

A to už bude ta správná sorta politiků, která nebude koukat na to kdo návrh podává, ale bude schopna posoudit jeho kvality.

Stranické zájmy budou až na posledním místě.

0 0
možnosti

Pařízek

17. 2. 2008 21:22
Bez vulgárnosti a útoků

Pane předsedo sněmovny,

nejsem příznivcem Vaší politické strany ČSSD spíše naopak,ale považuji Vás za jednoho z mála členů ČSSD,který se umí chovat kultivovaně a slušně navenek.Neznám Vás jako člověka ,ani z jiného vystupování.Oproti hulvátským,arogantním  a nepřátelským projevům většiny Vašich kolegů z vedení proti všemu a všem jste opravdu ve své partaji světlou výjimkou.A chyby udělá každý,neboť učený z nebe nespadl.Soupeření v politice je její princip,ale vždy s noblesou a fér.

0 0
možnosti

Tausret

18. 2. 2008 12:48
Re: Bez vulgárnosti a útoků

Rozhodně souhlas, i přes některé chyby a škobrtnutí je pan Vlček přímo bílá vrána mezi všemi těmi (s prominutím) "dobytky", které můžeme slyšet jak zprava, tak zleva. Při volbě prezidenta neměl lehkou roli a určitě byl pod tlakem, ale přinejmenším vystupoval slušně, což se nedá řici o většině zúčastněných.R^

0 0
možnosti

JirkaS

17. 2. 2008 21:15
Ptáte se

"Není však absence politické kultury a slušnosti střípkem větší mozaiky, která vykresluje obraz a stav naší demokracie a jejích představitelů?"

Nikoliv, vážený pane, není střípkem, ale přímým důsledkem! Důsledkem toho, co "demokracie" znamená pro vašeho předsedu - zbytečnou překážku k plnění vlastních cílů.

Jak jinak pochopit vyloučení poslance, který jediný sebral odvahu postavit se oficiálnímu diktátu a projevit svůj názor? Vám nevadí, že váš vůdce nutí své kolegy porušovat ústavu a poslanecký slib? Kde v tomhle vidíte demokracii, morálku a slušnost, po které tak šablonovitě voláte??

0 0
možnosti
  • Počet článků 75
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2418x
Předseda Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR Miloslav Vlček (ČSSD)

Seznam rubrik