Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
WD

wildge

12. 2. 2008 13:09
Pane Vlcku, poslanci a senatori!

Dekuji, ze narod mohl tuto komedii sledovat. Jenom je skoda, ze produkce teto show je tak zatracene draha.

0 0
možnosti
RS

Vanguard

12. 2. 2008 13:02
Omyl

V souvislosti s volbou minulého týdne není nejčastěji skloňovaným slovem důstojnost, ale neschopnost, konkrétně neschopnost p. předsedy Vlčka orientovat se v jednacím řádu sněmovny a uřídit schůzi.

0 0
možnosti

Ruda

12. 2. 2008 12:57
Nekolik poznamek

Pane Vlcku,

nevymlouvejte se na dlouhou dobu. 8 hodin v teto zemi pracuji jenom vasi volici. Pro ostatni OSVC, manazeri, tvurci pracovnici a dalsi, maji svoji skutecnou pracovni dobu neomezenou. Vetsinou delaji od vidim do nevidim.

Chaos kolem hlasovani byl zpusoben hlavne Vasi (mam na mysli Parlament) nepripravenosti. Je udivujici, ze ackoli jste se rvali o to, aby bylo verejne hlasovani, pripraveni jste na to byli jako na schůzi chovatelu drobneho zvirectva (chovatele prominou). Nebyli jste pripraveni ani proceduralne (viz napriklad neosetreni moznosti dvojiho hlasovani) ani technicky (system scitani hlasu). Ocekaval bych, ze ten kdo navrhne zmenu navrhne i zpusob jeji realizace. Pak se nedivte, ze to dopadlo, jak to dopadlo.

0 0
možnosti
JB

Josefaprav

12. 2. 2008 13:00
Re: Nekolik poznamek

To přece nebyla chyba předsedajícího, ale organizačního výboru voleb ve kterém byli zastoupeny všechny strany.

0 0
možnosti
J

Jirka100

12. 2. 2008 12:43
předseda PS?

Pane Vlčku, vím že je to vše složité, komlikované a já ani nevím co ještě. Ale co kdyby jste se rozpamatoval na dobu, kdy jste se stal předsedou PS. Myslíte, že jste byl ten nejlepší kandidát, ten jenž by měl mít na takovou funkci nárok? Ne ne. Tak to nebylo a Vy to víte. Já a mnozí tuší, že jste byl jen na dobu určitou a pak Vás nahradí pan Paroubek. Vy jste posloužil jen jako osoba, jenž v budoucnu nebude klást odpor při tzv. převolbě předsedy PS. A to už říká snad vše. Proto se třeba zamyslete nad tím na kom a čem jste závislý. Já třeba napovím - co třeba pan Paroubek.

0 0
možnosti
JB

Josefaprav

12. 2. 2008 12:55
Re: předseda PS?

Proboha, snad nechcete, aby předsedou PS byl Paroubek? To by už nebyla komedie, ale tragedie.

0 0
možnosti

John Abruzzi

12. 2. 2008 12:39
To je možná ten problém

petice na http://www.zrusmeprezidenty.cz

R^

0 0
možnosti

Pavel

12. 2. 2008 12:32
Pane Vlčku

prosím Vás, odkdy se předseda sněmovny ptá předsedy KSČM, co má dělat ? " Nebav se s nima a ukonči to...." proboha, to jsme se vrátili třicet let zpět v čase ?

0 0
možnosti

Bronislav Šimoník

12. 2. 2008 12:34
Re: Pane Vlčku

A ještě k tomu v pátek před 22. hodinou;-D

0 0
možnosti

otrávenej

12. 2. 2008 12:31
panu Vlčkovi

Trapný pokus o vysvětlení svého trapného vystupování. Volbu jste se snažil korigovat dle pokynů stranického šéfa, a když ten nebyl při ruce, tak s prosbou "Vojto, jak dál?" Kdybyste raději mlčel. Všichni neposlanci a nesenátoři už víme, že zde nejde o volbu prezidenta, ale o pouhé TRAPNÉ vyřizování účtů mezi politickými stranami a jejich hlavouny !!!! Teď mi to došlo - vy tou trapností chcete dosáhnout, aby kandidoval jen a pouze pan Švejnar. Ten pro svoje zvolení prezidentem je ochoten podstoupit a slíbit COKOLIV!! :-) Vlčku, styďte se.

0 0
možnosti

hellmut

12. 2. 2008 12:37
Re: panu Vlčkovi

Tak toho se neboj. Na to se Klaus na tu funkci moc třese;-D .

0 0
možnosti

Tuček

12. 2. 2008 12:30
Prosím vraťte se nejen Vy

k tomu, co umíte. Ve Vašem případě k vyvážení hnoje.

Ať je pan Klaus jaký je, určitě si nezasloužil , že se každá nula na něm vyřádila, místo aby vychvaloval svého kandidáta. Sám se pak bohužel nemohl ani bránit. Bylo to trapné, ale odpovídající inteligenci těch nul. 8-o

0 0
možnosti
JB

Josefaprav

12. 2. 2008 12:32
Re: Prosím vraťte se nejen Vy

On se pan Vlček vyjadřoval ke kandidátům? Nejste hodně mimo mísu?

0 0
možnosti

nalim

12. 2. 2008 12:30
arogance a hloupost-to je dnešníODS

Pane Vlčku nenechte se otrávit tou bandou nekulturních imbecilů z řad ODS.Všichni mohli v tv vidět,jak Vám zcela úmyslně znesnadnoval práci nejmoudřejší z moudrých Sobotka a neustále tlachající nesmysly Němcová a vulgární řvoun Topolánek a mafiánskými pokřiky Langer.Pane předsedo Vlčku chce to zachovat klid.

0 0
možnosti

David

12. 2. 2008 12:47
Re: arogance a hloupost-to je dnešníODS

Nejvíc mě na voličích socek vadí, že neumí přiznat chybu své strany. Já volil ODS a moc věcí se mi nelíbí, ale to co se děje ve vedení ČSSD je neskutečné a jejich voliči dělají že nevidí. Když se někdo ze strany ozve a řekne svůj názor na Paroubka tak je zralý do blázince, nebo podplacený ODS. :-©

0 0
možnosti

juvel

12. 2. 2008 12:29
Volby proběhly normálně

Pane Vlček, nenechte se otrávit. Při řízení volby jste se nedopustil žádného závažnějšího pochybení i když jste byl pod velkým tlakem velmi dlouhou dobu. Volby měly v podstatě standartní, normální průběh, i zahraniční komentátoři mluvili o tom, že takto volby probíhají víceméně ve všech vyspělých demokraciích. (na př. komentátor z USA). Důstojné volby s hudbou a prapory probíhaly v reálném socialismu. V reálné demokracii si musíme zvyknout, že je více srandy a napětí. Vznešený ideál, že demokracie je svobodná soutěž ideí a politických stran je stejná utopie jako komunismus. Je to soutěž, kdy pro dosažení cíle je každý prostředek, který dosažení cíle nepoškodí, dobrý. Držím Vám p. Vlček palce při řízení páteční volby. 

0 0
možnosti
  • Počet článků 75
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2418x
Předseda Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR Miloslav Vlček (ČSSD)

Seznam rubrik