Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

zdnm

13. 2. 2008 13:51
Vážený pane Vlčku !

Opravdu pečlivě a od začátku až do konce jsem sledoval páteční volební frašku a myslím si, že její trapnost si můžete přičíst na vrub takřka všichni v sále. nad všemi pak vyčnívají 4 osoby : premiér Topolánek se svojí již pověstnou sprostotou, paní Jacques s vykrouceným krkem a Vaši spolustranící Paroubek a Hašek co by pasáci sociálnědemokratického stáda. Vám bych nic nevyčítal, svoji roli jste nezvládl stejně jako spousta dalších vašich koledů, nejste prostě na svou funkci zatím dostačně kvalifikován, co mě ovšem zaráží je jak stále tvrdošíjně opakujete dokola to, co už Vám nikdo v této zemi nevěří. Že jste účelově a zcela vědomě nevyužili svých možností aby se volilo tak jak chcete Vy. Nevěřím totiž, že v rámci slušnosti a parity v pátek zahájíte schůzi svým návrhem aby se hlasovalo o tom, zda se bude volit veřejnou volbou. To neuděláte, protože nejste bohužel chlap, ale pouze nohsled vašeho předsedy, úcta k tradici tajné volby to Vám neříká vůbec nic.

0 0
možnosti
JN

Jirka

13. 2. 2008 14:12
Re: Vážený pane Vlčku !

Pan Vlček vedení nezvládl,o tom není řeč.Ale zeptám se Vás na jedinou věc.Kdyby schůzi řídil někdo z ODS,dal by hlasovat o tom,že bude volba tajná???

0 0
možnosti
RW

RoninW

13. 2. 2008 13:41
divné

čekal jsem že se omluvíte za ten malý podvůdek, když jste dal hlasovat o tajné volbě a když nebude schválena, tak se bude hlasovat veřejně. kdyby byl předseda PS z ODS, tak by to bylo naopak. Takže jsem logicky soudil, že se dohodnete tak aby žádná ze stran, nebo dokonce komor nebyla zvýhodněna. Dokonce o tom prý byla ve čtvrtek dohoda. Tak to jste mě zklamal

0 0
možnosti

Emil

13. 2. 2008 13:40
Bláboly

Když jsem silný ve svém jednání,nemám potřebu to někomu vysvětlovat!

0 0
možnosti

Mirek

13. 2. 2008 13:38
Pane Vlčku

Pane Vlčku nečtěte to tady. To jsou jen názory křupanů, kteří tak mluvili ve IV cenové skupině dokud měli na pivo. Teď opruzujou na netu, protože jej mají zadarmo v práci.

0 0
možnosti

smirnis

13. 2. 2008 13:25
vosí hnízdo nebo tak nějak

pane Vlčku, zřejmě jste píchl do vosího ODS hnízda nebo do snad ho h....;-)a, že se modří čertíci tak vztekají....

0 0
možnosti

Arth

13. 2. 2008 13:21
Lžete, pane Vlčku.

Teď, jako většinou, sám za sebe, stejně jako za ČSSD. ČSSD na lži stojí a už se Vám to asi dostalo tak hluboko do krve, že si to možná ani sám neuvědomujete - ale lžete.

S pány typu Paroubek, Rath či Sobotka bych nechtěl jet ani ve stejné tramvaji - tím méně být s nimi v jedné straně!

Takže ODS vydírala poslance, kteří volili Klause...  a chtěla je tím donutit k tomu, aby volili Klause?! Brilantní úvaha.

Není náhoda, že všichni poslanci vně ODS, kteří volili Klause nebo alespoň nevolili Švejnara, dostali poštou kulku. Přijde Vám, osobně, to normální?! Zatahujete sem balkánské a ruské způsoby... ale kdo s čím zachází, tím také schází. Myslete na to vždycky před usnutím - třeba se Vám bude hůř usínat....

Vy osobně jste zcela vědomě porušil dohody z předešlé noci a tím jste se zařadil do šiku ostatních gaunerů z dnešní ČSSD...  to už není o politice, ale o morálce...

0 0
možnosti

T.J.

13. 2. 2008 13:13
Monarchou být nechcete, ale rozhodovat ano? Hmmmm....

Vše o čem píšete je velmi subjektivní pohled. Ano, musí, protože zde hájíte sebe a více či méně i svou stranu. Ovšem nemohu si pomoci, protože jsem celý průběh sledovala, umíte zaobalovat vše do poměrně růžové vatičky... sebekritika zde od Vás zní spíše jako nevinný povzdech.. něco v tom smyslu, ale jo, něco jsem zvoral, no...

Pro mě tedy dost  a dost podstatného.Vám nepřijde průhledné,že se o veřejné volbě začalo jednat na poslední chvíli? A to po zjištění strany navrhující p. Švejnara, jež se neztotožňovalo s představou, že je lepší než p. Klaus?

Národ český není opravdu natolik hloupý a slepý, jak si zjevně myslíte. Podle mě, tento návrh "last minute" byl cílený a  ČSSD tím chtěla totálně zkomplikovat situaci a to natolik, do jaké míry ji bylo možné vidět on-line. Za vaší asistence nevyjímaje!

p.s. A proboha, p. Vlčku, když doběhnou běžci do cíle, všichni chtějí znát výsledky hned. To jen k tomu hloupému odložení výsledku druhého kola volby na druhý den.

0 0
možnosti
PK

Vaclav Hanus

13. 2. 2008 13:08
Dobre napsana uvaha

Pane Vlcku, drzim Vam palec.

0 0
možnosti
RW

RoninW

13. 2. 2008 13:43
Re: Dobre napsana uvaha

raději mu ho pusť nebo zakopne a spadne na tebe

0 0
možnosti
S

sinatra

13. 2. 2008 12:52
Jejej...

Jejej mje se chce brečet.;-(

0 0
možnosti

I_H8_Reds

13. 2. 2008 12:51
Jste kašpar................!!!

Za to jak jste vedl volbu prezidenta byste zasloužil podtrženou pětku. A Vaši kumpáni Paroubek, Rath, Hašek by potřebovali kolektivně nakopat kamsi.....

je mně z postupu vaší socanské strany na :-©!

0 0
možnosti
  • Počet článků 75
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2418x
Předseda Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR Miloslav Vlček (ČSSD)

Seznam rubrik