Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Al-Lewa

13. 2. 2008 15:32
Ukončete to!

Vlčku, soudruhu, ukočete to trapné vystupování v parlamentu!  Můžete rezignovat, nebo čestněji, vpálit si kulku do hlavy!  ano, takovou kulku z kulek, které jste rozesílal na druhý den po volbě.

0 0
možnosti

haník

13. 2. 2008 15:38
Re: Ukončete to!

   Bez té kulky do hlavy-jinak souhlasím.

0 0
možnosti

Mirek

13. 2. 2008 15:31
hlasovani

Z historie víme, že se hlasovalo vždy od roku 89, mimo první volby tajně. Dle mého je to daleko důstojnější a morálnější, než aby Paroubkovci hleděli kdo a jak zvedá ruku - nedůstojné a směšné. Zajímalo by mě proč jste se neřídil tím co bylo zaběhnuté, a proč jste pane Vlčku nenechal hlasovat o tom co chtěli ČSSD a další levice a to o veřejném hlasování. Proč jste nechal hlasovat o hlasování tajném-které neprošlo a tak byla volba veřejná. Proč ? Protože jste straník ČSSD a jejich zájmů, a vy si opravdu myslíte že je to důstojné ?

Co se týká komedie o obviňování nátlaku na různé persony to se mohu jen smát jaká komedie a fraška z té volby byla. Jsem moc zvědav jak zvládnete druhou volbu.

0 0
možnosti
PM

DedecekHribecek

13. 2. 2008 15:23
Toto

Volba? Já jsem si do dnešního dne myslel, že volba je něco jiného než co se odehrálo na Hradě za nemalého přičinění právě pana předsedajícího.

0 0
možnosti

Al-Lewa

13. 2. 2008 14:54
Hošíku, ty ještě nevíš co je dřina

Tak soudruh Blbček, nebo snad Vlček?, ale to je snad jedno si naříká, jak se v pátek namakal. Dokonce i v sobotu musel zvednout prdél z lůžka! Tento manipulátor s volbou presidenta jistě ještě pořádně nepracoval. Běžný občan, nedobrovolný plátce daní i na Blbčka musí makat celý týden a ještě i v sobotu a někdy i v neděli, ale podstatně za méně korun, než tento bolševický darmožrout. Tento paznecht by lépe udělal, kdyby raději nic nepsal. Místo tohoto ztraceného času se měl indulonou řádně máznout a věnovat se svému milci Tučné Bradavici, jednak by získal kladné rudé body a zavděčil se. Mi se nezavděčil a kdyby to šlo, rozkopal bych mu warlata. Pitomče, ty ještě nevíš co je to  hodin účečlně pracovat. Jako mladý komouš, tak i nyní se jen přiživuješ na lidech, kteří tě musí život. Svým prděním v poslanecké židli užitečné hodnoty netvoříš. Čest soudruhu socane a manipulátore.

0 0
možnosti
FN

Fany

13. 2. 2008 15:04
Re: Hošíku, ty ještě nevíš co je dřina

Tak teď už se nedivím úrovni naši politické scény. Jestli mají takovéto voliče, pak se do parlamentu moc normálních, slušných a rozumných lidí nedostane.....

0 0
možnosti

kosmopolita

13. 2. 2008 14:37
Pane Vlčku, mnoho Vašich kritiků by

se podělalo, kdyby tam seděli místo Vás.

Nedejte se znechutit, je to stejně většinou starnicky podbarvené.

Jenže1.volba byla selanka ve srovnání s tím, co Vás nepochybně čeká ve 2.volbě.

Ale to určitě víte.

D R Ž T E  S E !!!R^

0 0
možnosti

sam

13. 2. 2008 23:29
Re: Pane Vlčku, mnoho Vašich kritiků by

Držte se ať se předseda Paroubek nezlobí Rv

0 0
možnosti
LJ

Patrik

13. 2. 2008 14:22
Šichta

Může prosím někdo počítat se mnou?

Pan Vlček si stěžuje na 11-ti hodinovou šichtu. Když si připomenu ty desetitisíce lidí, kteří pravidelně pracují 12-ti hodinové směny, tak se musím panu předsedovi smát. Ale dost řečí a začneme odečítat. Jak dlouho trvala polední pauza? Byla také 1/2 hodinová, nebo trvala 2 hodiny? Takže jsme již na 9-ti hodinách. Jak dlouho trvaly přestávky na porady poslaneckých klubů? 4-5 hodin? Takže jsme na 4-5-ti hodinách čistého času, kterou jste strávil v jednacím sále.

A to je pouze hrubý odhad kvantity Vaší práce. Můj názor o kvalitě si s dovolením nechám pro sebe. 

Pouze doplňující otázka: Proč bylo vždy křeslo předsedy poslanecké sněmovny obsazováno politickými osobnostmi, ale před rokem najednou někdo nominoval a dosadil na tento post neznámého poslance Vlčka? Přeji Vám úspěšné zvládnutí pátečního reparátu.

0 0
možnosti
FN

Fany

13. 2. 2008 14:41
Re: Šichta

Celekem sranda tento výpočet...... Za prvé: Pan poslanec Vlček je osobností. To zcela nepochybně.  Za druhé: známý je dostatečně.  Pro našince je známý každý, kdo se dostane do velké Prahy z malé Moravy. Za třetí: Ten výpočet je trochu "mimo" To je jako počítat lékaři minuty strávené na operačním sále a opomíjet hodiny strávené v ordinaci, na nočních službách, při každodenním studiu (dobrý doktor studuje stále).... 4,5 hodiny řízení vypjaté schůze bylo samo o sobě náročné. Kde jsou ale dlouhé hodiny vyjednávání už mnoho dní před samotnou volbou, kdy poslanci jednali denně dlouho do nočních hodin? Buďme ostří....ale taky objektivní, uznalí a hlavně ...dívejme se na jednu věc z více pohladů... vnímání světa jen jedním rozměrem je velmi primitivní....

0 0
možnosti

kosmopolita

13. 2. 2008 14:20
Kdo má ve státě moc?

ODS vládne podvodem (dokonce hned dvojím); Klus nedodrže Ústavu, je stranický a aktivistický. Př. Sobotka je obratný manipulátor pravicových fanatiků.

Opozice má pouze předsedu sněmovny.

To by tak ještě scházelo, aby dělal to, co by ODS ráda. To by tak scházelo.;-€

0 0
možnosti

lm

13. 2. 2008 23:35
Re: Kdo má ve státě moc?

pro kosmopolita: ty jseš rodina a vytáčí tě to tady, že?

0 0
možnosti
V

Laďa

13. 2. 2008 14:18
Předseda Vlček

Proč pan předseda Vlček hovoří o 11-ti hodinové směně? V čase přestávek na jednání klubů (a kdo ví koho jěště) nic neřídíl. Pokud ano, tak by mě zajímalo co?

0 0
možnosti

Al-Lewa

13. 2. 2008 15:04
Re: Předseda Vlček

A kdy socani s komunisty sežrali ty tuny chlebíčků, litry rumu a hektolitry kafé? To množství se neprožere za půl hodiny. Poslanci ODS to nebyli, protože podle napomádované Krysy Ratha nosili miliony v igelitkách (bohužel na Krysu nezbylo) a upláceli a zastrašovali socanského estébáka!

0 0
možnosti
TH

hydor

13. 2. 2008 13:59
Vážený pane předsedo,

Rvjsem příznivcem pana Švejnara, v žádném případě nejsem příbržencem ODS. Již staré rčení praví, že komu není shůry dáno... Tím nechci říct, že nejste vzdělaný apod., ale na vedení schůze ,diskuse a další aktivity spojené s prací s lidmi to chce i jakýsi přirozený talent. Tento i určité osobnostní charisma vám bohužel chybí.

0 0
možnosti

Gaston

13. 2. 2008 13:51
Pane Vlčku, mám jedinou otázku:

Opravdu jste nechal hlasovat o veřejné či tajné volbě jiným postupem, než na jakém jste se prý před tím se zástupci stran dohodli?

Děkuji za odpověď.

0 0
možnosti
  • Počet článků 75
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2418x
Předseda Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR Miloslav Vlček (ČSSD)

Seznam rubrik