Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Lucifer

3. 2. 2008 22:41
Re rovnice

Ty posledni rovnice jsou opravdu velmi pravdive!;-)A volte tajne,muzete pouzit zdravy rozum!Nechapu,proc se zabyvate takovou nicotnosti,jako co si kdo o Vas mysli?Doporucuji,hlavne se nestarat ,co si mysli Vas predseda.Vite,ze ma sexy mozek!;-D

0 0
možnosti

Bohata

1. 2. 2008 14:05
otevřený dopis jiřímu Paroubkovi

http://bohata.blog.idnes.cz/c/23646/Otevreny-dopis-predsedovi-CSSD-Jirimu-Paroubkovi.html

prosím vás jako jednoho z mála skutečně slušných lidi v ČSSD o přečtení a případné zveřejnění.

0 0
možnosti
VS

vladkaSpidlova

1. 2. 2008 13:06
stejně neodpovíte...ale

¨jsem zřejmě naivní a blbá, ale nechápu jednu věc. Čeho se bojíte? Že Vás vyhodí Paroubek ze strany za jakýkoliv odlišný názor? No a...dneska už to snad neznamená konec světa. U Vás bych zrovna neřekla, že se bojíte o koryto...Vy na to nevypadáte. Tak o co jde? Chtěl jste tajnou volbu, tak jí chtějte dál...o co jde? A jestli Vás někdo bude podezírat, že jste volil proti stranické linii...co má být???Tohle existovalo za komunistů, kdo nejde s námi, jde proti nám...teď jsme prý už někde jinde...a nebo je pořád strana a její předseda nad svědomí, demokracii, svobodu slova a nevím, co ještě? Nebo na Vás Váš sexy předseda pošle Kočku? Proboha...co jste vy, politici, za lidi...a tohle mám někdy volit-(

0 0
možnosti

Kadrec

10. 2. 2008 14:39
Re: stejně neodpovíte...ale

ztráta volitelnosti. to je přesně to, čeho se on pan Vlček a další zřejmě bojí. pro vedení soc.dem. totiž očividně není takový problém zařídit, aby se už nikdy více nedostal na jakoukoli kandidátku...

proč se pan Vlček bojí tohoto? no to je jiná otázka! ale asi má proč... (přece jen z politiky zpátky do běžného života to bývá celkem náraz..)

0 0
možnosti

PavelV

1. 2. 2008 12:58
A co kompromisni reseni ?

Také jsem spíš pro tajnou volbu, protože zaručuje volitelům možnost projevit svobodnou vůli. Zároveň ovšem chybí zpětná vazba pro voliče. Nemusím nutně vědět, jak hlasoval konkrétní poslanec, ale rád bych věděl koho podporuje strana, které jsem dal svůj hlas. Můj návrh je:  hlasovat sice tajně, ale odlišit, třeba barevně, hlasovací lístky jednotlivých stran. Přinejmenším by se tak předešlo hloupým povolebním hádkám a spekulacím o tom, zda byl prezident zvolen hlasy komunistů či nikoli. Samozřejmě by to naopak vedlo k různým vnitrostranickým tahanicím, ale poskytlo by to jasnější obraz o skutečných názorech ve sněmovně jak voličům, tak politikům.

0 0
možnosti
JN

5alfa

1. 2. 2008 21:36
Re: A co kompromisni reseni ?

To je zajímavý nápad... ;-D

Ostatně tohle by bylo sousto pro noviny a spekulace by byly ještě adresnější a straničtí lídři ještě víc zpocenější nebo neurvalejší... R^

0 0
možnosti

Milda

1. 2. 2008 12:29
Jen tak dál

Kdyby se ostatní předsedov:-)R^é či poslanci nebáli, také by se do blogu zaregistrovali. Je to dobře, že se Vlček nebojí otevřenosti. Pane Vlčku, jen tak dál.

0 0
možnosti

Kamil

1. 2. 2008 12:22
Taky jedna rovnice

Postavím na kandidátku bývalý traktoristy, pingly a koloťuky = Musím se bát tajné volby Rv

0 0
možnosti

flavy

1. 2. 2008 12:19
Na rovinu…

Pane Vlčku, jádrem Vašeho článku je toto: „Na rovinu – spíše se chci vyhnout tomu, že po případné tajné volbě bude kdokoliv zpochybňovat a spekulovat koho jsem volil.“ Ano, při tajné volbě se vždy bude spekulovat, kdo jak volil a to i v případě, kdy hlasy „vyjdou dle předpokladu“. Ale proč se chcete těm pochybám vyhnout? Čeho se obáváte? Koho se obáváte? Jak se Vás, Předsedy Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR, mohou jakékoliv spekulace dotknout? Nevím, skutečně nevím, proč je pro Vás najedou tak důležité doložit nějakým faktem, že jste vykonal to, co jste říkal, že vykonáte. Mně, do doby, než jste uveřejnil své dva články o tomtéž, stačilo Vaše slovo Předsedy Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR. Stále Vám věřím, že dle svého svědomí budete volit pana Švejnara, ale tuto víru mi značně komplikujete.

0 0
možnosti
H

hella.k

1. 2. 2008 12:18
Stydíte se

Já se domnívám, že se poslanci stydí vyjádřit svůj názor veřejně, který kandidát je pro ně přijatelnější. Nevím proč. To, že jsem levicového smýšlení neznamená, že nemohu volit veřejně pravicového kandidáta, kterému věřím.;-D Naopak, dojde li opětovně ktakové volbě jako tomu bylo před pěti roky, tak nedůvěřivost voličů té či oné strany bude opět větší.

0 0
možnosti

Vašek

1. 2. 2008 12:17
Soudružská výměna názorů

Před lety si naši vedoucí soudruzi jezdili vyměňovat názory se sovětskými soudruhy. Přítel  Vlček byl zřejmě na výměně názorů u přítele Paroubka a už tam hodil  zpátečku.

Poslední socdemák, který dokázal držet dané slovo, i v případě, že to bylo pro něj nevýhodné, byl  Špidla. Bohužel!

0 0
možnosti

Kamil

1. 2. 2008 12:12
A co kdybyste

na kandidátku stavěli jenom slušné lidi? Pak byste takovéhle věci řešit nemuseli. A že slušné lidi ve straně nemáte? Tak poroč by vás měl někdo volit?

0 0
možnosti
  • Počet článků 75
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2418x
Předseda Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR Miloslav Vlček (ČSSD)

Seznam rubrik