Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

Srblik

3. 12. 2009 4:57
JIŽ JSME ZA ZENITEM

0 0
možnosti
S

Srblik

3. 12. 2009 5:28
Re: JIŽ JSME ZA ZENITEM

Pane předsedo,

velmi rád bych vám uvěřil,že především myslíte na blaho této zemičky.Ale jste jedním z předních politiků strany, o které si to já osobně ani náznakem nemohu připustit.Je docela možné,že ČSSD uspěje ve volbách do parlamentu.Uspěje ovšem hlasy těch voličů,kteřým o dobro této země nejde,kteří ani nejsou ochotni uvažovat o několik let dopředu.Neférové populistické sliby hlásané lídry vaší strany jsou myslím hlavním katalyzátorem celkově špatné nálady ve společnosti.Současný mechanismus volebního systému ani nedává naději,že by se mohlo v dohledné době něco udělat se stabilitou umožňující nějaké systémové změny.Upřímě vám nezávidím,protože si myslím,že na rozdíl od vašich stranických kolegů máte pocit osobní odpovědnosti za stav společnosti,jak lze usoudit z vašeho článku!

0 0
možnosti
J

jajboze

22. 10. 2009 20:17
Reknu jenom svuj nazor,

za ostatni nejsem kompetentni.Myslim, ze lide predevsim nechteji nestabilitu statu.Kazdy obcan chce mit sve svobodne pole pusobnosti, podle nejake dohodnute hierarchie a pevneho radu.Obcan se psychicky napruzi k volbam, potom uz chce resit pouze sve problemy, ty celostatni a celoevropske predal { jak doufa} zvolenym politikum, ktere si plati.Takze ho sejri a zneklidnuje, kdyz nekdo neustale bori domluvene schema.Bohuzel, predseda CSSD J. Paroubek, vnesl do politiky vexlacke a primitivni zpusoby a vladnuti ztratilo ucinnost, duveryhodnost a serioznost. A to vlastne jeste nepusobi v nejake vladni funkci. Systematicky nici jakekoliv snahy o dohodu , ale konkretni plany na fungovani statu nema. Je to jako v rodine, timto zhrubla politika, mezilidske vztahy a lide jsou otraveni z toho, ze museji existovat v takove spine. Ze klesa prestiz statu, protoze vlada nevladne, jenom resi Paroubka.Pral bych CSSD lepsiho predstavitele.A preji si vymest ten chlivek  a zacit normalne zit.A to i s krizi.

0 0
možnosti
J

jirkaknop

7. 10. 2009 19:15
Podle mne se tato země díky populismu

ocitla v určitém nejasném postavení. Tradiční spojenectví s USA - Obamou padlo. K EU institucím není důvěra, k Rusku také ne. Tak kam vlastně směřujeme? Ocitli jsme se v určitém vakuu, kdy si tento prostor má zase někdo přerozdělit. Osobně bych byl k návratu vlivu a přímému spojenectví s USA.  

0 0
možnosti
K

kaktusak

7. 10. 2009 20:14
Re: Podle mne se tato země díky populismu

Netradiční spojenectví s USA, tj. podřízenost, bohužel zatím nepadlo.

0 0
možnosti
RS

leonet

7. 10. 2009 19:14
Už je pozdě, jdete do politického důchodu!

A to všichni, kteří tam teď sedíte. Neni divu, že jste tu svou demisi z parlamentu zastavili. Došlo vám, že v příštích volbách jdete do důchodu. A tak ještě urvat co se dá:

0 0
možnosti
RZ

romana1

7. 10. 2009 19:12
Soudruhu traktoristo,

ti vaši "obyčejní lidé" žádnou změnu nechtěji, dál chtěji to vaše pastelkovné, zdraví "zadarmo" a solidaritu, což je ve vašem podání jen prachsprostá loupež v režii oranžových pr@s@t!!!!!!

0 0
možnosti
AH

hyzik

7. 10. 2009 19:06
Ptejte se

Hlavně se ptejte svých kolegů, zda chtějí rozumné hospodaření, nebo rozhazování našich daní a vynakládání je za populistické hlouposti. Děkuji

PS: řekl bych i sprostě, kam mají jít

0 0
možnosti
VS

vladkaSpidlova

7. 10. 2009 19:05
zbytecny clanek

Sorry, ale fakt nevim, proc jste ten clanek psal....Za blbou naladu naroda muzete hlavne vy, co sedite v parlamentu, napric politickym spektrem. Hejckate si ty svoje zidlicky a svoji malou domu a kaslete naprosto na to se ve state deje. Vas pan predseda naprosto nesmyslne polozi vladu, a pak jak mali kluci svadite vase prusvihy jeden na druheho, neumite se dohododnout, volici vas zajimaji jenom tak jednou za ctyri roky, slibujete nesmysly...pane boze, toho by bylo....a Vy se pak divite, ze ma narod blbou naladu????Svata prostoto...

0 0
možnosti
  • Počet článků 75
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2418x
Předseda Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR Miloslav Vlček (ČSSD)

Seznam rubrik