Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
D

DOBR

18. 6. 2009 21:58
Váš článek nám sděluje toto.

Způsobil jsem velký diplomatický skandál, ale já tvrdím, že není velký. Jakožto vedoucí jsem naprosto selhal, ale musím hledat positiva, aby to nebyl takový trapas. Také musím vyzdvihnout, že někdo jiný udělal taky skandál, abych v tom nebyl sám. Jeďte se tam taky podívat, bombardování je tam na denním pořádku, letenku a ubytování si musíte zaplatit ze svého, protože za státní si děláme výlety jenom já a agenti, em tedy poradci a podržtaškové. Naše cesta byla úplně k ho. pardon k ničemu, ale hlavně, že ji zatáhnul daňový poplatník.... Pane Vlčku to myslíte vážně, copak jste už úplně ztratil soudnost. Vždyť je to výsměch lidem, kteří Vás platí. Vzít s sebou agenta Kato, na soukromé jednání s teroristy a tvrdit, já nic, já malý Vlček a nikdo si toho nevšiml. Toto je pravý důvod proč na Vaši stranu létají vejce, protože dneska už defenestrace vyšly z módy a házet vrchnost do Vltavy už se taky nenosí.

0 0
možnosti
RR

rezjir

18. 6. 2009 18:38
rozhodně platí, že s Hamasem

je třeba jednat. I Churchill se bavil se Stalinem. A Chamberlain s Hitlerem.

0 0
možnosti
PS

Pavel Skeptik

18. 6. 2009 12:30
Ale,no...

...pane Vlčku, kdopak to tam vzal Kavana a Laštůvku?

Mimochodem, už to, že tito dva jsou Vašimi PORADCI, hodně svědčí o Vašem přehledu v zahr. polRv.

P.S. poslední dva dny mám z více serverů pocit, že se Dimun s Tvrdíkem UPÍŠOU....;-D

0 0
možnosti
RP

Radim Paseka

18. 6. 2009 11:31
čekal jsem nějaký komentář

k panu Kavanovi, jsem zklamán

0 0
možnosti
JD

gagaryn

18. 6. 2009 11:25
***

389 slov a vůbec nic, než plky nebylo řečeno. Jak typické.Rv

0 0
možnosti
MU

Mira UL

18. 6. 2009 13:55
Re: ***

Zlatá slova. miroslav.vojta@volny.cz

0 0
možnosti
DM

G4Danny

18. 6. 2009 11:13
O zodpovednosti

Jste politik a mate zodpovednost vuci volicum a institucim, ktere reprezentujete. Stejne tak mistopredsedkyne EP. Pokud je jednani s Hamasem v poradku, mel jste se ho zucastnit i vy. Pokud neni, mel byste na toto tema zatopit pani mistopredsedkyni. Diky svym schopnym poradcum (a pan Kavan schopny je, to nema co delat s moralkou) mate ale sam maslo na hlave a kdyz udelate bugr, snadno se to obrati proti vam. Takze kdo vlastne zradil? Mistopredsedkyne EP nebo vasi poradci? Ti druzi vam rozhodne svazali ruce pred nejakym postupem vuci te pani.

Druha vec - a ta je uplne na vasi hlavu - je fakt, ze jste cestu a aktivity svych poradcu prezentoval jako "jejich vec", zaroven ale byl jejich vylet hrazen z prostredku PS CR. Vetsine z nas je uplne jedno, jestli Kavan jednal s Hamasem, protoze on bude jednat s kymkoli a je jen otazka, jestli se o tom dozvi tisk a verejnost. Nam vadi, ze nemate ve svem tymu, ktery nas reprezentuje, aspon natolik poradek, aby jeho clenove poctive oddelili aktivity..

0 0
možnosti
DM

G4Danny

18. 6. 2009 11:20
Re: O zodpovednosti

.. soukrome od oficialnich. Vasi pani poradci nejsou chudi lide, oni si tu letenku a hotel klidne mohli zaplatit ze sveho jako to dela vetsina vasich volicu.

Vsimnete si, ze vam vetsina z nas stejne neveri, ze byla jednani pana Kavana jen jeho soukroma. Jestli ano, jste jenom figurka, pane, loutka, kterou lide zvolili a nitky pritom taha nekdo jiny - ten, v jehoz zajmu pan Kavan SKUTECNE s Hamasem jednal. Muzeme se jen dohadovat: Rusove (FSB)? Zbrojni prumysl? Kavan sam? Nam je jasne, ze v NASEM zajmu to jednani jiste nebylo.

0 0
možnosti
VHVAM

Velká hlava vědec a myslitel

18. 6. 2009 10:53
Vlčku, vím, že Jyrka nařídil - PIŠ...no, tak malej Vlk píše.

ALE, milá zlatá socko, já ti estébáka za tvého podrždetníka nevybral, ale chápu, možná to opět nařídil Roko. Možná, pro větší pochvalu od estébáka - pingla by jsi měl nedorostlej vlku napsat a sdělit, že to ty tvojí podřízení udělali v žoldu ODS a těch zpropadenejch novinářů, kteří uvavači neotiskujou jeho každodenní zvratky.

0 0
možnosti
S

sadlomaslo

18. 6. 2009 11:02
Re: Vlčku, vím, že Jyrka nařídil - PIŠ...no, tak malej Vlk píše.

;-DR^

0 0
možnosti
J3

jonathan 33

18. 6. 2009 10:41
Nesmíte se divit,

když jsou vaši poradci bývalý estébáci a podvodníci a tomu že jednali na vlastní pěst může věřit jen úplný blbec.

0 0
možnosti
  • Počet článků 75
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2418x
Předseda Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR Miloslav Vlček (ČSSD)

Seznam rubrik