Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

gralig

18. 8. 2009 16:26
Vážený pane,

až Vy a ostatní politici začnete považovat Českou republiku za obdobu firmy, kde vše musí fungovat, výplaty budou odpovídat výkonům a pozice budou rozdělené dle kvalifikace a zkušeností, pak si Váš článek rád přečtu. Jen nevím, zda i po tomto budete na stejné, či obdobné pozici. ;-)

0 0
možnosti
ZK

SID09

18. 8. 2009 16:43
Re: Vážený pane,

tak, tak. Těžko chtít po člověku, který vydělává 13 tis hrubého, aby půl roku nedostal mzdu - jak jsem se te´d s jedním setkal. Poslední mzdu mu vyplati úřad práce za 12/2008 a za rok 2009 neviděl ani korunu. Prošel 3mi  zaměstnavateli. Všichni vyhlásili jeden za druhým insolvenci. Ani od jednoho nedostal ani  Kč. Z čeho má platit elektriku, jídlo pro sebe, děti .......... , když opravdu půl roku dělal !!! ;-O!!!!

Podotýkám, že za posledního půl roku už podporu dostal ( a proto nemůže mít nárok na další výplatu) , když mu nedoplatek mzdy za 12 měsíc/2008  vyplatil úřad práce.

To je paradox, co ? ?

0 0
možnosti
TT

tolan

5. 6. 2009 21:10
Vlček - také soc. hulvát, který na blogu neodpovídá

0 0
možnosti
MB

MacX

5. 6. 2009 14:04
A jak to bude v Česku?

Nápad to je sice pěkný, ale lze si domyslet, jak by to u nás dopadlo. Soukromá firma propustí odborníka, ten dostane socku a bude dál dělat u dané firmy za nějaké peníze načerno na ruku+socka. Takže ztratný bude jen stát a možná i zaměstnanec, kterému se po čase nebude platit sociální pojištění.

0 0
možnosti
JN

5alfa

18. 8. 2009 16:31
Re: A jak to bude v Česku?

To je přece jednoduché. Roman z ČEZu bude přece dostával svou sociální podporu ve výši 50% platu a bude pro státní ČEZ makat zadara...  :-P

Na jednoho je to úspora mnoho (desítek? stovek?) miliónů ročně... ;-D;-D

0 0
možnosti
F

fox10

5. 6. 2009 13:59
2 rady

Vlcku, misto tech kravin premyslej.

Rada 1.: starej se, aby misto tech debi/u ve vasem vedeni se tam objevil nejaky slusny clovek - tebe jeste povazuju za slusne lidi, na rozdil od b/bounu: Potroubek, dRath, Zastiralek, Nedelka, Skromak. Neni to z nich stydno?

Rada 2.: mysli hlavou a ne "s" predsedou

Rada bonusova: zkus obcas ne sve bloggy odpovedet

0 0
možnosti
D

důchodce

5. 6. 2009 13:18
ano přátelé!

Autorem tohoto skvělého příspěvku je náš drahý a vážený předseda PS Parlamentu ČR. Takoví skvělí jedinci rozhodují o našich životech. Přitom mezi prostým lidem je široce rozšířen názor, že je to jen banda velmi přeplácených líných darmošlapů, zajímající jen jejich koryta. Jak je někdy snadné se mýlit!!!;-D

0 0
možnosti
F

fox10

5. 6. 2009 12:48
zalez do diry

Co kdybyste vy tam v parlamentu snizili v dobe krize svuj plat na 20%? To cumis, co- ze te to nenapadlo? Tak nemel takovy hlouposti

0 0
možnosti
D

DOBR

5. 6. 2009 12:44
Jste naprosto odtržen od reality.

Přestaňte blábolit a začněte dělat to, za co si Vás platíme. Můžete začít třeba u zákona ze dne 27. března 1990 o právu shromažďovacím. § 6 (3) Je-li důvodná obava, že shromáždění bude rušeno, může svolavatel požádat národní výbor nebo příslušný útvar Veřejné bezpečnosti, aby shromáždění byla poskytnuta ochrana.  §7 (1) Účastníci shromáždění jsou povinni dbát pokynů svolavatele a pořadatelů podle § 6 a zdržet se všeho, co by narušilo řádný a pokojný průběh shromáždění. Co Vy na to, že už to mělo být dávno přepracované, tak přestat blábolit a hurá do práce pane Vlčku.

PS. Celé znění zákona. http://new.ecn.cz/index.stm?x=73881

0 0
možnosti
E

ephemeroptera

5. 6. 2009 11:25
Tek jestli tomu správně rozumím....

Kvalifikovaný člověk přijde o práci, jde na sociálku a začne dostávat STÁTNÍ podporu. A při tom všem, by měl pomáhat SOUKROMÉ firmě k dosažení jejího zisku, a být za to placen ze STÁTNÍCH peněz. To vše pouze pro dobrý pocit, že "nezakrní". Tak kdo tohle vymyslel, byl fakt hlavička... a nebo úplný idiot ... to podle toho, jestli to někdo bude brát vážně...

0 0
možnosti
MZ

ozzy79

5. 6. 2009 11:18
Vážený pane Vlčku

Vás považuji za jednoho z mála skutečných sociálních demokratů v celé ČSSD (spolu třeba se Špidlou nebo Škromachem), ale tímhle článkem jste se celkem odkopal, věřím, že si to po sobě párkrát přečtete a pak si sám naplácáte, aby to za Vás nemusela dělat Vaše maminka.

0 0
možnosti
PT

_peta303

5. 6. 2009 11:11
blbost

Zmineny krok by vedl leda k tomu, ze by zcela devalvoval kvalifikovane pozice - jednak kelsne hodnota odbornika (proc bych ho platil, kdyz ho muzu mit zadarmo), pokud rovnou ze stejneho duvodu neprijde o misto.

Nastesti nezamestnanych vysokoskolaku je minimum.

Ne, oranzovi soudruzi, co to naopak zkusit u nekvalifikovanych nezamestnanych, kterych je velka vetsina? Proc neni vyplaceni davek podmineno praci pro obec (i kdyby v rozsahu jen treba ctvrt az pul uvazku) v podobe uklidu, udrzby zelene a mestskeho majetku? TOHLE by bylo alespon castecnym resenim, zaprve by se davky neprozraly zadarmo, zadruhe by se zlepsil vzhled a stav nasich obci. A zatreti by alespon ti lide meli pocit, ze si dane penize zaslouzili a nespadly jim do klina, meli by pocit uzitecnosti - ten mimochodem mnoho nezamestnanych hleda (nutno zduraznit, ze temer vyhradne z tech vzdelanejsich a tech, kteri se nechteji valet na gauci u televize). Osobne si myslim, ze bez prace pro obec by davky vubec nemely byt vyplaceny.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS