Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VP

Velká Pab.hlava

27. 5. 2009 21:34
Blá blá

blá. Váš Vlček

0 0
možnosti
GD

Los Losos

27. 5. 2009 21:14
Škůdce?

A není, pane Vlčku, takhle náhodou ČSSD označována za nejhoršího škůdce domácí politické scény oprávněně? ;-O

0 0
možnosti
D

DOBR

27. 5. 2009 21:06
Pane Vlčku jste naprosto mimo realitu.

V okamžiku,kdy jste uveřejnil tento článek,byli vaši spolustraníci doslova bombardováni lavinou vajec. Byli vystaveni,obrovské potupě,která pramení z povýšenosti,arogance a opovržení voličem. Když jsem viděl tu obrovskou potupu,uvědomil jsem si,že bych nikdy na nikoho vejce nehodil. Někteří potupení nešetřli úsměvy.Ptám se,čemu,nebo komu se při a po té potupě smáli? Za váš blbý opovržlivý plk dát do souvislosti ptáky vejce a ODS Vám posílám 5 vajec. Rozbijte si je o ču (pardon,nechal jsem se unést) obličej, jestli Vám dojde,že některé věci se prostě nedělají. Tak tady jsou. O O O O O

0 0
možnosti
VH

Ladis62

27. 5. 2009 21:06
Pane Vlčku

Vy taky věříte že to organizuje ODS nebo jen papouškujete slova Velkého Vůdce Sexymozka Prvního obdařeného Zvláštním Posláním? Pokud věříte, tak jste jenom VELKÝ HLUPÁK!!!;-D:-PRv

0 0
možnosti
RS

Bjornel

27. 5. 2009 20:51
Zvláštní

Připadá mi zvláštní, jak se ČSSD pořád snaží podunout myšlenku, že to co se děje je pod taktovkou ODS.

I kdyz .. ono není lehké dokázat pochopit, že prostě existuje velké množství lidí, kterým vadí pan Paroubek, jeho povaha a chování.

Vůbec bych se nedivil, kdyby nezanedbanednatelná část lidí, kteří své znechucení projevili dnes v praze, ani nebyla voliči ODS, ale spíše některých menších stran.

0 0
možnosti
S

S.T.A.L.K.E.R.

27. 5. 2009 20:49
Napoleon říkal: "Každý voják nosí v tornistře maršálsko hůl"

Napoleon byl chytrý manažer - vojenský i politický. Dal řadovým vojákům naději, že když se budou snažit a makat, budou patřit mezi absolutní elitu. Byla to fata morgána - neboť kolik jich mohlo dosáhnout generálských a maršálských hodností? 1 z 10 tisíců? A co ten zbytek? Tak dlouho makal a snažil se, až přišel o nohy či rovnou o život. Napoleon vytvořil iluzi, klam, lež.

A naprosto stejně tomu je i v kapitalismu. I on generuje lživou představu, že kdo maká a vzdělává se, bude se mít dobře. Dnes a denně tohle moudro posloucháme od modrobolševiků na zdejším foru i na mnoha jiných. Je to lež a iluze - kdo maká a vzdělává se, má se jenom "méně špatně". A to je ještě otázka, zda to stojí za tu námahu. Skutečnou smetanu slízne někdo jiný - a je jedno, zda hooříme o dělnících nebo inženýrech či doktorech. A kapitalismus lže právě v tom, že se vás snaží přesvědčit, že i vy jednou budete lízat smetánku vyráběnou jinými.

0 0
možnosti
S

S.T.A.L.K.E.R.

27. 5. 2009 20:58
Re: Napoleon říkal: "Každý voják nosí v tornistře maršálsko hůl"

Proč to říkám? Protože na ten podvod může naletět jenom hlupák či naivka bez životních zkušeností. Napoleonovy vojáci byly většinou nevalně vzdělaní lidé, a tak věřili, že to s nimi "malý kaprál" myslí dobře.

A pak jsou tu ještě naivkové. I ti uvěří laciným povídačkám o tom, že kapitalismus založený na principu letadla přinese bohatství právě jim, přišedším do hry dlouho po rozdání karet a nacházejícím se na dně pyramidy.

A takovýto naivkové se nacházejí zejména mezi mládeží - mezi metači vajec. Koukal jsem se na videa a nestačil jsem vycházet z údivu, kdože to je odpůrce Paroubka a "totality". Smrkáči, kterým teklo mlíko po tvářích a uhrech. Tihle chtějí někoho poučovat? Mnozíí z  nich se určitě ještě válejí ve školách - placených rodiči a sní, jak po škole usednou do managerských křesel. No, někteří možná. Ale většina po několika letech pozná, že dřevo na jejich maršálskou hůl nebude nikdy opracováno.

Ale iluze funguje - zatím...

0 0
možnosti
FK

kopefra

27. 5. 2009 20:34
Co je nejhorší?

Nejhorší je, že i ty posr. slepice snášejí v žoldu ODS. Jyrka Paroubegg. ;-O

0 0
možnosti
LM

havran80

27. 5. 2009 20:09
Modrá- Oranžová ?

Pane Vlček,

Odvolávat se na úroveň zdejších diskuzních skupin, kde demagogie vládne a "socky" střídají "modrofašisty" je velice pochybný argument. Naše společnost se nedělí jen na  Rudé-Fašisty a Rasisty. Jak by se mohlo z diskuzí zdát.

Opravdu věříte za "blbou náladu" způsobenou PŘEDEVŠÍM skandálním chování politických špiček na naší politice může jen ODS ?

Pokud ano  pak pravděpodobně žijeme každý v jiném státě.

L.S.

0 0
možnosti
W

wiki5.5

27. 5. 2009 20:29
Re: Modrá- Oranžová ?

jeste jednou, dvakrat je to malo ;-D

0 0
možnosti
K

kaktusak

27. 5. 2009 20:08
Předsmrtné křeče pravice

Už aby konečně ti pravičáci emigrovali, jak pořád slibují. Pak se bude v republice míň krást a víc dělat.

0 0
možnosti
P

parecekcek

27. 5. 2009 20:14
Re: Předsmrtné křeče pravice

Ale my tebe ty socko živíme. Jinak by ses pásl a žral trávu. Nezaviď pracovitým a schopným - asi nem§žeš donášet jako za komančů...

0 0
možnosti
TT

tolan

27. 5. 2009 20:06
Pane Vlčku, Vy osobně neumíte řídit ani jednání sněmovny...

Stále nechápete, že co vám váš veliký, ješitný a k moci a korytu se deroucí vůdce Paroubek a s ním politický turista Rath a další dařbujáni navařili, to si teď vychutnáváte. Co říkáte provokaci mladých socialistů na začátku - stříkání pistolkami do lidí?? Placené gorilí ochrance, porušování zákona nadutým hejtmanem Rathem? Zameťte si před vlastním prahem pane předsedo. Co Vaše výkřiky, že Vás chtějí Vaši soukmenovci zbavit předsedování, Máte holenkové krátkou paměť a chyby pochopitelně dělají ti druzí.

Nevěřím, že KSČSSd zachrání placení političtí instruktoři typu Madquert = Macura, Martin Jirousek plamenými výkřiky v každé diskuzi.

Ale co, Vy se pane Vlčku do diskuze přece stejně jako další hlavouni nezapojíte. Tak máte čárku, ale kandidovat už Vás stejně nebudou......

0 0
možnosti
  • Počet článků 75
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2418x
Předseda Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR Miloslav Vlček (ČSSD)

Seznam rubrik