Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Arth-

14. 3. 2009 17:16
Tak teda koukám, pane Vlčku,

že chytrej se tady, aspoň podle Vás, nenašel ani jeden...  ;-(

Když ani s jedním člověkem nepovažujete za přijatelné komunikovat...

0 0
možnosti

TlustePraseJakNaFotce

12. 3. 2009 20:13
toto rozhodnutí vítám.

Lidi jako PlnouParou Back (teď úmyslně vynechám tzv. konkurenci) do politiky skutečně nepatří - a pokud ano, tak jenom jako odstrašující příklad. Naopak, podobných jako vy (nehledě k těm názorům, které zastáváte) by tam mělo být co nejvíce. slušnost nám všem prostě chybí.!

0 0
možnosti

TlustePraseJakNaFotce

12. 3. 2009 20:48
Re: toto rozhodnutí vítám.

i když byste mohl sem tam říci o co vám jde.

0 0
možnosti

Alexandr Špáta

12. 3. 2009 20:12
Pane Vlčku,

taky jsem si říkal, k čemu je tenhleten Váš článek. Zda budete či nebudete kandidovat na místopředsedu je výhradně Vaší věcí a Věcí Vašich spolustraníků. Ti Vás zvolí či nezvolí a sami ponesou riziko, zda taková volba je správná či ne. Pro mne jste něco jako bezpohlavní orgán. Slušnost sama o sobě jest k ničemu. Co vlastně Vy chcete, to dodnes nevím, ať se to týká čehokoli.

0 0
možnosti

Arth-

12. 3. 2009 18:53
Pane Vlčku Vaše problémy vidím jinde...

osobně mi skutečně přijdete jako bílá vrána... a Váš záměr kandidovat na místopředsedu je pochopitelný a rozhodně Vám ho asi nikdo rozmlouvat nebude... ale:

1. za zcela základní otázku nepovažuji,zda je správné kandidovat na místopředsedu... ale zda je správné připojit se k té skupince gaunerů, co se zmocnila ČSSD a učinila z ní továrnu, továrnu na peníze pro sebe...  zcela bez ohledu na potřeby lidí a státu. Toho se chcete účastnit?

2. začít článek tím prohlášením bylo úmyslem nebo nedopatřením? "coby sociálně demokratický politik bloguji na iDnes. Tento fakt svým způsobem napovídá, jaké reakce na publikované myšlenky v mém případě převládají. Omluva těm chytrým, ale s těmi hloupými polemizovat opravdu nechci a nemíním."

Stálo mě značné ůsilí se nad tyto formulace povznést a odpovědět Vám. Skutečně si myslíte, že každý čtenář blogu iDnes je hlupák? Myslíte si snad, že každý čtenář čehokoliv jiného než nástenky v Lidovém domě je hlupák?! Pak jste nepochopil ani základy demokracie...

0 0
možnosti

DOBR

12. 3. 2009 18:44
Co to mělo být?

Vážený pane Vlčku.Velice pozorně jsem si přečetl Váš článek.Píšete o Vašich publikovaných myšlenkách.Bez urážky,ať čtu jak čtu,myšlenku jsem v článku žádnou nenašel a to jsem to vzal skutečně třikrát dokola.Leda bych považoval za myšlenku,že chcete kandidovat na nějákou funkci.Co s tím má společného lakmusový papírek je mi záhadou.První odstavec Vašeho článku je pro mne naprosto nepochopitelného smyslu.Pravděpodobně jste chtěl diplomaticky vyjádřit obavu,že diskuse Vám nebude příliš nakloněna,což jste odhadl dobře.

0 0
možnosti

CHYREN

12. 3. 2009 16:35
Je to možný??

Taková bezpáteřnost?! 8-o

0 0
možnosti

kraken

12. 3. 2009 16:01
tak ted ziram

Ac nejsem volic vasi strany, tak vase clanky byly minimalne rozumne napsane a oproti jinym celnym predstavitelum vasi strany i slusne.

tento muj dojem na vas ale silne narusil tento clanek. vety "Tento fakt svým způsobem napovídá, jaké reakce na publikované myšlenky

v mém případě převládají. Omluva těm chytrým, ale s těmi hloupými

polemizovat opravdu nechci a  nemíním." na me pusobi arogantne a urazlive. Je v nich absolutni nerespektovani jinych nazorovych proudu a arogance stejna, jako u vaseho sefa, kdyz prohlasil svoji uzasnou vetu o politicky stupidnich volicich. na jednu stranu je mozna dobre,z e jste se takto odhalil, na druhou... je mi to lito. Ac nejsem zastance CSSD, tak pokud by se zmenila na kvalitni a skutene demokratickou stranu, prospelo by to kulture a civilizovanosti v nasi politice. Ale jak viim, asi si moc nadeje delat nemam.

0 0
možnosti

vnislav

12. 3. 2009 15:42
Pane Vlčku, krátce a výstižně.

V čele s panem Paroubkem, mimochodem mým spolužákem, jste jako politická strana nestravitelní a nevolitelní. Zbavte se toho individua a přihodí vám to pár procent. I když nevím, jestli by to bylo dobře. :-/

0 0
možnosti

Milan Brlík

12. 3. 2009 15:40
Držím Vám palce,

pane Vlčku. Jako volič jsem názorově zhruba někde uprostřed politického spektra (možná trošku do prava), ovšem dokážu si představit situaci, za které bych volil ČSSD. Bylo by to tehdy, kdy by ze strany zmizeli darebáci jako Paroubek, Rath a Tvrdík, nedovzdělanci, které raději nebudu jmenovat, abych neurazil a další a další přestárlí opilci, herci, (či opilci a herci v jedné osobě) a podobná individua. Dále by se musel program strany posunout ne do středu, nýbrž nad oba směry a snažit se spojit ideu volného trhu a solidarity. A taky by ve straně měli začít vystupovat důvěryhodní odborníci a ČSSD by se musela znovu a zřetelně zavázat, že nikdy nebude jakkoli spolupracovat s komunisty. Pokud si myslíte, že Vaše kandidatura stavu ČSSD takto pomůže, tak běžte do toho a budu Vám držet palce.

0 0
možnosti

rojack

12. 3. 2009 15:29
Pane Vlčku

Vidím vás jako umírněného středo-levého politika. Vy se do současné ČSSD plné demagogie a nadbíhající masám s prominutím  nižší inteligence, nehodíte.

Nemyslím si také, že tento blog je semeništěm pravicových názorů. Mnozí autoři i diskutující jsou "Jyrkovi jakoby z oka vypadli". A proč ne? S každým názorem se dá polemizovat. Jen ty názory Vašeho vůdce...................Rv

0 0
možnosti
  • Počet článků 75
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2418x
Předseda Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR Miloslav Vlček (ČSSD)

Seznam rubrik