Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MC

sualk

23. 12. 2008 17:52
všichni z toho měli zcela očividně normální radost.

1)To ano, neboť všichni Vámi zúčastnění a jmenovaní jsou vychechtaní.

2)Nejhorší z nás je Veliký Jirka s vaší družinou

3)Rozumnou politiku a politiky ve vaší straně jen ztěží dohledat

Víte vaši stranu lze rozdělit na dvě části. a)Lídři (chytří parazité, korytáři) b) hlupáci

První část skupiny hlupáků jsou voliči vyžírkové a natáhni ruku k chytrému bližnímu.Druhá část jsou naivní voliči (většinou s nižším vzděláním, ale někdy i se srdcem na správném místě). Vy jste taková třetí Jirkova cesta. Sedíte na trnité židli, kterou Vám váš "guru" zapůjčil na dobu neurčitou. Pane Vlčku Vy jste prostě takovým hlídacím vlčákem. Chováte se jako chlapec v pubertě, který ještě svými názory nedospěl, ale každý den s čuníky v korytě se počítá že? Vy jste člověk mdlého charakteru univerzálně použitelný , toho času parazit a korytář nehrubšího zrna. Styďte se.

0 0
možnosti
LV

klojocz

23. 12. 2008 15:08
Presne.

Souhlasim s kabelem. Psal bych jenom to same. Nechce se mi verit, ze stojite 100% za svym "nejvyssim"...

0 0
možnosti
RP

Roman Potoczný

23. 12. 2008 12:43
Vám politikům,

... se nepodařilo jen zkazit Vánoce. Úspěšně jste ničili celý tento rok. Od volby prezidenta, přes krajské a senátní volby, až po předvánoční divadlo. Několik nedůvěr vládě a snaha ovládnout koryta za každou cenu. Ani špetka konsensu, jen vidírání, mafiánské praktiky, kulky v obálkách, rovnostářství na jedné straně a korupce na druhé ... Pokud mám chápat tento Váš blog jako omluvu celému národu, tak přijímám, ale psát blogy zřejmě nebude stačit ... Jednejte, na svém postu k tomu máte víc, než jen možnost ... v zájmu lidí, ne svém ... pak se možná časem změní i Vaše politická kultura a dosti načechraná atmosféra v naší společnosti ... V každém případě Vám přeji šťastné a veselé Vánoce a šťastný vstup do nového roku 2009, s dostatečným množstvím našich vojáků v zahraničních misích, protože tam bojují za vás, za nás a dělají nám ve světě čest ...

0 0
možnosti
L

louka.stan

25. 12. 2008 6:20
Re: Vám politikům,

Romane dík, lépe bych to nenapsal!

0 0
možnosti

kabel

23. 12. 2008 12:34
Vážený pane

Přál bych Vám, aby jste slova která jste vyřkl, dokázal také naplnit. Seberte tu odvahu a v Novém roce, nám všem dokažte, že jste na jednom z nejvyšších míst naší politiky právem. Věřím, že jste slušný člověk, a že se rozhodnete správně, ve jménu lepší budoucnosti nás občanů i jména České republiky, že naplníte slib poslance a předsedy parlamentu České republiky. Vy jistě chápete, jak to je myšleno, občas na Vás vidím vaší nespokojenost. Nebo se pletu?

0 0
možnosti
MC

sualk

23. 12. 2008 17:56
Re: Vážený pane

Pan Vlček je Jirkovo třetí cesta.;-D

0 0
možnosti
OU

23. 12. 2008 12:03
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS