Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MC

sualk

1. 11. 2008 11:24
Vítězství je lahůdka

Vážený pane Vlčku ta vaše strana je opravdová lahůdka a Vy nevyjímaje, když Vám to nevadí a postavíte se před média do řady společně s vašimi lídry. Vy by jste si měli již konečně přiznat jakým občanům chcete vládnout. Ano jsou to pouze ti co vám dali hlas a určitě dobře víte, že na tyto občany jen málokdo může být pyšný. Tak jak se chová pan Paroubek, Rath, Zaorálek a Hašek v parlamentu a vůbec na celé politické scéně není třeba připomínat. Volby jste vyhráli, tak jak jste je vyhráli. To zde nemá cenu rozebírat, ale měli by jste se už přiznat, že vaše lídři nejsou lídrmi, ale pekelnými nedávno podobnými vůdci, kterých jsme zde již zažili mnoho. Prostě jste jen nejvyššími odpadlíky tohoto národa, kteří si chtějí usurfovat moc bez jakýkoliv zásluh a k tomu vám vždy budou napomáhat hlupáci rádobyvší dostávat od vás dárky z daní pracovitých a zodpovědných občanů.

0 0
možnosti
PP

Rafaelou

27. 10. 2008 13:47
absurdistán

Pane Vlčku,myslím,že jste poněkud mimo mísu.Ano podařilo se vám zvítězit v krajských volbách a stejně tak v senátních.Zamyslete se ale jakým způsobem a sám zkuste zhodnotit kteří hejtmani dělali tak špatnou regionální politiku,že je bylo nutné vyměnit?Myslíte,že třeba váš kolega a poslanec dr.Rath je znalý toho co region potřebuje?A co ty sliby na kterých jste stavěli svou kampaň.Kolik toho skutečně po volbách splníte a kolik svedete na ODS že vám házela opět klacky pod nohy a tím blokovla vaše rádoby pomáhání lidem.Leckde díky svému předsedovi budete muset do tiché a nebo veřejné koalice s komunisty.Tedy s těmi díky kterým je naše zem v tom stavu v jakém je.Na vašem místě bych zase takovou radost neměl.Zem reformy potřebuje a vaše strana s podbízením se kde komu to neudělá.Roztočíte kolotoč dluhů a po vás další vláda bude mít co dělat aby je srovnala.Bohužel však tím,že mě a spoustu jiných zvedne daně.

0 0
možnosti
PB

bar12345

29. 10. 2008 9:14
Re: absurdistán

co tady melete,jak ze nebylo treba hejtmani vymenit,byly volby a vsichni prohrali,tak co se tu rozcilujete

0 0
možnosti
J

jajboze

20. 10. 2008 19:09
Nechapu,

proc lide chteji nove hejtmay, kdyz soucasni funguji dobre.V mnoha krajich. Jenom proto, ze mam jiny politicky nazor, nemusim jeste znehodnotit dobrou praci nekoho s jinym pol. zamerenim. Nez se zase zabehaji novi lide a nez prosadi radoby nove myslenky, ubehne jeste hodne vody..Hejtmani maji za ukol resit prakticke problemy sveho regionu a podle me, by tu politickou stranku veci meli brat rozumne. Vsude se pise, ze lide touzi po zmene.Hm, lide si proste nechteji pripustit, ze u nas nebude tak dobre, jak hlasaji soucasni vitezove v krajich. Nikdy nebudeme bohata zeme, ale s tim malem co mame, se musime naucit hospodarit.Kdyz se o to nektera strana zacne snazit, tak " lid chce zmenu". a politicti sasci toho vyuziji.Vzdyt je to k smichu! Ve svete je krize a nam tady nekdo slibuje " lepsi zitrky".To uz tady bylo, nemyslite?

0 0
možnosti
TR

Liška13

20. 10. 2008 15:13
To byl prostě asi

Jyrkův tajný klíč k vesmíru, jak se vždycky cestou v metru dočtu :-)))

0 0
možnosti
MC

sualk

1. 11. 2008 13:09
Re: To byl prostě asi

Však je to také fešák, ten pán v tom růžovém svetru, pod kterým svůj satelit již nasměroval k mimozemšťanům.

0 0
možnosti
OZ

ovoce.zelenina

19. 10. 2008 15:08
Snad

továriščům Filipovovi a Pakoubkoviči rád pomůže východní dravý bratr. Je logické, že Váš predsedátěl Juraj spadl du rudé pasti, a bude-li stále tak se rvát o nejvyšší koryto, musí použít bolševické podpůrné hole. Jiní to zřejmě riskovat nebudou, neb je to kolotočářská skluzavka do pekla.

0 0
možnosti
VB

velky bratr

19. 10. 2008 14:45
NAdale uz bude vladnout je mafianska koalice Bem-Paroubek

Ano, lide dali najevo, ze se bez bulvarnich odhaleni v politice neobejdou a zvolili jejich pokracovani. Ze z toho ma radost clovek, jehoz vysledek jiste osobne financne a mocensky obohatil, neni zvlastni, ale ani adorabilni.

0 0
možnosti
  • Počet článků 75
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2418x
Předseda Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR Miloslav Vlček (ČSSD)

Seznam rubrik