Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ŠB

stařec bez moře

21. 6. 2008 12:07
a vylepšil jste přísloví

mluviti stříbro, mlčeti zlato, mluviti a nic neříct Platini

0 0
možnosti
M

Majklova_proxy

19. 6. 2008 0:36
Pravidla?

Pane Vlcku, EU ano - ale radsi jako svobodne, rovnocenne partnerstvi. Pravidla ano - ale minimalisticka, ferova, strucna a jasna. LS takova podle me neni ani nahodou.

Cesta vpred muze spicivat i v navratu ke zdravym korenum, hm...?

0 0
možnosti
F

FH12

18. 6. 2008 18:51
Platini to chce - ultimátní argument

Stalo se někdy, že vláda ČR podala návrh zákona, se kterým ČSSD nesouhlasil? Ano? A hlasovala pak ČSSD proti? Ano?

Chci teď říct jasně, že pokud má ČR fungovat, musí mít cosi, jako pravidla. Také chci, aby bylo jasné, že podle mne jedinou alternativou k odmítání společných pravidel je jen vystoupení ČSSD z politiky.

0 0
možnosti
JK

mom

18. 6. 2008 11:34
lidi nejsou blbí

Kdyby, pane Vlčku, lidé věděli, o co v LS doopravdy jde, nepodpořila by ji určitě ani ČTVRTINA lidí a nikdo normálně uvažující.

0 0
možnosti
GKB-

Glock každopádně bez -e

18. 6. 2008 11:06
Možná

Možná byste pane V. mohl panu Platinimu při nejbližší příležitosti odpovědět, že postoj českého obyvatelstva k ratifikaci se možná změní ve chvíli, kdy čeští občané nebudou bráni jako druhořadí a v rámci principu rovných příležitostí budou čeští zemědělci dostávat stejné dotace jako ti francouzští (a ne od roku 2013). Na jedné straně jsme si všichni rovni, ale někteří jsou si zase o trochu rovnější. Tohle už známe, ne?

0 0
možnosti
ŠS

CHYREN

18. 6. 2008 11:03
Hloupost..

do ČSSD volající. Neumíte si představit nic jiného, než diktát byrokratů z Bruselu. Takovým lidem se říká otroci.

Nebo zkorumpovaní europatolízalové? Každý rozumný člověk si především nesedne na (Y) před kýmkoliv, kdo mu předkládá takový paskvil jakým je LS. A to neberu v potaz ani způsob, jakým to dělají euroHujerové..Rv;-O.

0 0
možnosti
O

ozdoba

18. 6. 2008 10:12
pane Vlčku, nikdy jste moc neoplýval důvtipem

a bystrostí... Koneckonců vaše řízení volby prezidenta to jasně ukázalo. Ale to že si i vymýšlíte blbosti, to jsem nečekal, a navíc mi uniká důvod..??!!

Když přípustím, že jste možná na tom fotbale byl, tak jste byl určitě, jako soukromá osoba..?? Takže nechápu, jak by si vás Platini všimnul??? A kdyby si vás nějakým nedopařením všiml, tak neumíte ani slovo v cizím jazyce..??? A i kdybych připustil, že vám to někdo překládal, tak už vůbec nechápu, proč by zrovna Platini měl mít zájem na pokračování ratifikace, když sami Francouzi ji před 2 roky položili...!!!??? Takže nechte si příště takové blbosti pro vaše soukmenovce Paroubka, Zaorálka, Sobotku a další..... R^;-DR^

0 0
možnosti
P

pierre.paysan

18. 6. 2008 11:41
Re: pane Vlčku, nikdy jste moc neoplýval důvtipem

Vážený pane, nevím tro jistě, ale zdá se mi, že pan Vlček už byl na našem utkání se Švýcarskem jako nejvýše postavený ústavníčinitel ČR. Proto mi nepřijde, že by si s tím Platinim vymýšlel...

0 0
možnosti
K

kion1

18. 6. 2008 10:11
Volič Národní strany

Upřímně.

Nenávidím "lidi", jako jste Vy.

0 0
možnosti
M

Majklova_proxy

19. 6. 2008 0:34
Re: Volič Národní strany

A vidis, Ty jsi spis k smichu, se svym "souhlasim, karma", se svou narodni stranou, i se svou (zbytecnou, nicotnou...) nenavisti.

0 0
možnosti
JC

Jarcho

18. 6. 2008 10:06
Ale EU už má pravidla.

Má pravidla zajišťující, aby malí nebyli převálcováni těmi velkými.

Bruselská byrokracie, podněcovaná k tomu francouzskými a německými politiky, chce ta pravidla změnit tak, aby se bruselskému panstvu lépe úřadovalo a aby se malé státy staly jen provinciemi těch velkých.

To já tedy rozhodně nechci a jsem rád, že to Irové nedovolili.

0 0
možnosti
B

bullterrier

18. 6. 2008 10:04
Zkuste referendum zde

A možná se dozvíte zajímavé věci. Hodně lidí odmítne moučné eurobyrokraty, kteří nám jenom škodí. Nebyli jsme náhodou soběstační v zemědělství a nezlikvidovali nám skoro vše? Naposledy naše bílé zlato? Když chtějí uznat nějaký dokument, proč jej nevydají. Pochopitelně v jazyce, v jakém se má schvalovat a bez tisíce dodatků a odkazů na jiné, neexistující dokumenty. Nikdo z vás, politiků, ten dokument nečetl, tak co plácáte, jak je to dobré. Takto je to jenom jeden velký podvod.

0 0
možnosti
  • Počet článků 75
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2418x
Předseda Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR Miloslav Vlček (ČSSD)

Seznam rubrik