Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

stařec bez moře

21. 6. 2008 6:32
vy nejste svatí a my nejsme blbí

tváříte se jako neviňátka, které mají na mysli jen blaho nás všech a při tom zpíváte písně lobistů, jejichž peníze vám údajně dějají vyšší příjmy než nemalé oficiální. Proto se u nás kouří v hospodách, proto náklaďáky jezdí během víkendů. Děláte z nás ovce, které jsou hnány z ohradníku do ohradníku.Jednou je červený, po druhé modrý a po třetí by mohl být nedej bože zelený nebo rudý, ale zůstaneme v téhle hře ovcemi, kterým naslibujete jetelíček a pak je tam kamení.

0 0
možnosti

forfreelife

31. 5. 2008 13:17
Já říkal-neber ty úplatky nebo zblbneš

[>-][>-]

0 0
možnosti

flavy

21. 5. 2008 10:43
Mno…

Pane Vlčku, dejte si ruku na srdce a zkuste se sám sebe zeptat: Jsem opravdu přesvědčen, že moji kolegové spolustraníci Rath a Paroubek  jsou schopni a ochotni nalézat s vládou kompromisy? Vaše otevřená odpověď by mne velice zajímala. Nikoho tak vyhroceného, hysterického a hlavně zcela negativistického, jako jsou pánové Rath a Paroubek, jsem totiž v životě neviděl. Řízenou péči chápu zcela opačně. JÁ, prostřednictvím pojišťovny, si budu „řídit“ lékaře, zdravotní péči. 300 mld. Kč je pěkný peníz a odkud se vzal? 2 roky a se dvěma partami geodetů jsme se pokoušeli s katastrem nemovitostí dořešit část cesty k chatě o šíři 0,8 m a délce 6 m. Prohnat „restituční nároky“ církví katastrem nemovitostí a odtud odečítat nějaké peníze, to je práce na sto let bez nejasného výsledku. Jsem přesvědčen, že jako politici rozkradete a prohandlujete úplně všechno, co budete moci. Je evidentně úplně jedno, ke které politické straně kdo patří. Vítám tedy postup ODS, která snižuje objem veřejných financí.

0 0
možnosti

pierre.paysan

21. 5. 2008 11:31
Re: Mno…

Vaše pojetí "řízené péče" vychází ze zcela naivistických představ. Pojiš´tovnu, lékaře i nemocnice bude ovládat jeden vlastník. Ten to bude "řídit", a protože jeho cílem bude pochopitelně zisk, vy jako pacient zákonitě ostrouháte, pokud byste mu ten plánovaný zisk snižoval. Jasné? K tomu Rathovi a Paroubkovi. Oba tito muži patří jednoznačně mezi nejkritizovanější politiky a jsou to média, která o nich tento obraz šíří. Pravděpodobně i váš názor na ně je formován tím, co o nich čtete, jaké sestřihy jejich vystoupení vidíte. Nepředpokládám, že jste kdy s těmito lidmi jednal a hledal třeba nějaký kompromis. A restituce? S Vlčkem sdílím obavu, že nahrazován má být i majetek, o který církev přišla třeba po pětačtyřicátém na základě Benešových dekretů. Osobně mohu jít ještě dál a sdělit obavu, že v tom může být záměr a že když se to podaří půjdou např.Benešovy dekrety k čertu!!!

0 0
možnosti

weneto

21. 5. 2008 10:15
v podstatě souhlas

ODS se řídí k volební porážce, ale to bohužel současné vedení vůbec nezajímá, jsou tam jen dočasu a privatizací takového objemu se určitě nestanou chudými vysloužilci-nicméně to s jakým klidným usměvem zatíží kvůli KDU-ČSL tuto zemi dluhy ( proti kterým se tak vymezovali ) je opravdu na pováženou

Díky za článek

0 0
možnosti

hnedka_zdrapana

21. 5. 2008 3:18
nazor

Jako volic ODS s leccims souhlasim a jsem rad, ze se nejedna o typicky nenavistny clanek. Nicmene privatizaci zdravotnictvi v prnicipu podporuju. Byl bych ale rad, kdyby se to obeslo bez korupce.

0 0
možnosti

Majklova_proxy

21. 5. 2008 0:22
Heh...

...a vite, ze s Vami ponejvice souhlasim? I jako volic ODS?

Na druhou stranu humpolacke chovani a retorika pane Paroubka (potazmo jeho vlcaku) diskusi na urovni opravdu neulehcuji. Myslim, ze CSSD (stejne jako mozna i ODS) primo vola po vymene kadru.

Mohu-li tradicni podotek, pak verejnost neni o navrhu "Zpravena" (nikoli "Spravena") a a pokud Vam neco vadi, pak "MNE", nikoli "MĚ". Toz pro priste.

Drzim Vam palce.

BTW, ona ceska europoslankyne uz svuj dopis zverejnila. Prave zde.

0 0
možnosti

Die Hard

20. 5. 2008 18:01
ze te...

hanba nefackuje vlcku...Rv

0 0
možnosti

pierre.paysan

20. 5. 2008 18:17
Re: ze te...

Proč by ho měla fackovat? Má pravdu, úpokud se člověk chce dozvědět, co se vše na něj chystá, musí prolézt celý internet, jinak se nedozví nic. Držím palce, pane Vlčku![>-]

0 0
možnosti

Jarcho

20. 5. 2008 17:43
Cože to obchází sněmovnou?

Řekl bych, že Stehlíková.

Po pokusu o státní regulaci rodinné výchovy se pokouší navrhnout státní regulaci nerodinných souloží.

Fakt to tam, drahý pane, nemáte lehké.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS